For Your Eyes Only: Tα πιο Sexy Μαγιό του 2024

BY ΣΟΦΙΑ ΣΟΥΖΑ,

33

Κάποτε θα σας έλεγα πως ντρέπομαι, λιγάκι, για το σώμα μου (ε, δεν είναι και της Scarlett Johansson)οπότε αυτά τα μαγιό δεν «κάνουν» για μένα. Πως έχω κυτταρίτιδα, κοιλίτσα, ραγάδες… you name it!

Αν, έστω και μία φορά σκεφτήκατε έτσι για τον εαυτό σας, μέγα λάθος!

No, no, no! We are Flawesome and we know it!

Αγκαλιάστε τις ατέλειές σας με περηφάνια και πάμε να σας δείξω τα πιο καυτά, mind blowing και sexy μαγιό που κυκλοφορούν για να φτάσετε την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη!

Με την υπογραφή του Decoro, φυσικά!

The Safe Word is Black – To Απόλυτο Μαύρο Μαγιό

Πρώτο πρώτο στη sexy λίστα μου, είναι φυσικά το μαύρο μαγιό τριγωνάκι! H απόλυτα dark ‘n’ hot επιλογή για εσάς, που θέλετε να βάλετε φωτιά στις παραλίες.

Τρία είναι τα key-points που πρέπει να δώσετε έμφαση:

  • Get familiar με τη μέθοδο των «Αντιστρόφως Ανάλογων». Κοινώς, όσο πιο μικρό το τριγωνάκι, τόσο υψηλότερη η γραμμή στο hotness meter. Got it?
  • Για εσάς που έχετε μεγάλο μπούστο μην ανησυχείτε. Επιλέξτε κάποιο σετάκι με φαρδιά κορδόνια και κάντε τις βουτιές σας ελεύθερα.
  • “You can wear black at any time. You can wear it at any age. You may wear it for almost any occasion”, Christian Dior.

 

H δεύτερη επιλογή μου, που ανήκει στα πιο αισθησιακά μαγιό για το 2024 και γράφει καταπληκτικά στο σώμα σε μαύρο χρώμα, είναι τα μαγιό με κορδόνια.

Ω, ναι! Κάντε εικόνα: βγαίνετε από την πισίνα, το νερό γλιστράει πάνω σας, αναδεικνύοντας κάθε sun-kissed καμπύλη σας. Την ίδια στιγμή, τα μαύρα κορδόνια αγκαλιάζουν το κορμί σας, χαρίζοντας το απόλυτο balance ανάμεσα στο μυστήριο και στην αποκάλυψη.

Ταιριάζει απόλυτα με μαύρο παρεό, με πολύχρωμο ημιδιάφανο καφτάνι, με floral σορτσάκι, με ολόσωμη σαλοπέτα, με πουκάμισο μισάνοιχτο και ντένιμ παντελόνι για ποτάκι.

Black is the answer!

Ολόσωμο Μαγιό: Are You The One

Μπορούν τα ολόσωμα μαγιό να χαρακτηριστούν sexy; Ρητορική ερώτηση, αλλά θα το φωνάξω: “Absolutely yes!”

Tα one-piece κομμάτια με κοψίματα, με έντονα χρώματα και με ιδιαίτερα μοτίβα αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας.

Από τα βαθιά v-neck μέχρι τα cut-out σχέδια, τα sexy ολόσωμα μαγιό είναι ιδανικά για όσες θέλουν να μονοπωλήσουν τα βλέμματα αλλά και τα likes στα social.

Είναι άνετα, ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους, σμιλεύουν τα χαρακτηριστικά σας, no matter the size, και θα τα χαρακτήριζα ως τα τέλεια vintage-modern υβρίδια. Μην το σκέφτεστε καν και αποκτήστε, τώρα, το δικό σας ολόσωμο από το e-shop του Decoro.

Μy Link to Fashion – Μαγιό με Αλυσίδες

Οι αλυσίδες είναι στις προτιμήσεις σας; Say no more!

Αν θέλετε ένα sexy bikini με άποψη και με μια «άγρια» πλευρά, τότε μην πάτε μακριά. Αναζητάτε ένα μαγιό με αλυσίδες.

Αυτά τα μαγιό μπικίνι κολακεύουν τρελά τη σιλουέτα και κάθονται σαν κόσμημα πάνω στο σώμα σας. Συμπληρώστε με μια boho φούστα και ένα μεγάλο statement γυαλί ηλίου για να επιτύχετε το απόλυτο καλοκαιρινό look του 2024!

Πώς να Επιλέξετε τα Χρώματα και τα Μοτίβα;

Here me out για να μην παιδεύεστε και να βρείτε το σωστό:

Για Ανοιχτόχρωμο Δέρμα

Χρώματα: Επιλέξτε ζεστά και έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το ροζ, και το πρασινο. Για την Queen of Colours, το μαύρο, τα είπαμε! Αποφύγετε τα παστέλ και τις πολύ ανοιχτές αποχρώσεις, γιατί μπορεί να κάνουν την επιδερμίδα σας να φαίνεται χλομή.

Μοτίβα: Δοκιμάστε μεγάλα και έντονα patterns, γιατί θα δημιουργήσουν μια υπέροχη αντίθεση με το δέρμα σας.

Για Σκούρο/Μαυρισμένο Δέρμα

Χρώματα: Τα λευκά, τα παστέλ και τα neon χρώματα δείχνουν υπέροχα σε σοκολατένιο δέρμα. Επίσης, τα βαθιά χρώματα όπως το μπορντό και το σμαραγδί μπορούν να αναδείξουν τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Μοτίβα: Whatever is the answer. Μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε με έντονα και τολμηρά σχέδια και με «γενναίους» συνδυασμούς. Δοκιμάστε για παράδειγμα ένα floral ψηλόμεσο bottom και ένα animal print τριγωνάκι από πάνω! Welcome to the jungle girls!

Όλα αυτά, και αμέτρητα άλλα γυναικεία μαγιό, θα τα βρείτε σε super-hot τιμές, μόνο στο Decoro. Με άτοκες δόσεις με Klarna και με μια συλλογή που θα ερωτευτείτε, the choice is yours.

Αλλά σας προειδοποιώ my wannabe mermaids, με τόσα hot σχέδια, η επιλογή δεν θα είναι ευκολάκι. Αλλά το αποτέλεσμα είναι σίγουρο: sexy to the core!

Enjoy your summer and slay those beaches!

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!