More

    Η Πάμελα Άντερσον απλή και chic στις διακοπές της με λινό φόρεμα 90s

    53

    Η ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της στη Νότια Γαλλία με απλά και σικάτα looks.

    Η Πάμελα Άντερσον τον τελευταίο χρόνο απασχολεί τα media με τις μοναδικές και απλοϊκές της εμφανίσεις και σε κάθε της ευκαιρία μας υπενθυμίζει πως οφείλουμε να απολαμβάνουμε την ηλικία μας, ειδικά όσο μεγαλώνουμε. Αυτό έκανε και η ίδια αφού πρόσφατα απολάμβανε τις διακοπές της στη Νότιο Γαλλία με απλά αλλά πολύ σικάτα ντυσίματα και φυσικά άβαφη και επιμελώς ατημέλητη.

    Η όμορφη ηθοποιός μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες της που λιάζεται στην Προβηγκία και δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το απίστευτο καλοκαιρινό της λινό φόρεμα που εμπνέεται από τα 90s.

    Η Πάμελα Άντερσον απλή και chic στις διακοπές της με λινό φόρεμα 90s
    instagram @pamelaanderson

    Η Άντερσον φόρεσε ένα απλό αλλά απίστευτα κομψό λευκό λινό φόρεμαπου αποτελεί την επιτομή της δεκαετίας του ’90 και το συνδύασεμε ένα απλό ζευγάρι μαύρες μπαλαρίνες και μαύρα γυαλιά σε στυλ Χόλιγουντ. Με τα ξανθά μαλλιά της σε χαλαρό, ανάλαφρο κυματιστό στιλ και φυσικά, με ένα άβαφο πρόσωπο, η ηθοποιός δεν έχει φανεί ποτέ πιο εντυπωσιακή. Στο καρουζέλ που ανέβασε στο instagram, η Άντερσον σε αυτές τις διακοπές της επέλεξε το λευκό χρώμα στις εμφανίσεις της.

    Η Πάμελα Άντερσον απλή και chic στις διακοπές της με λινό φόρεμα 90s
    instagram @pamelaanderson

    Φυσικά η γαλλική επιρροή μόδας στα σύνολα της δεν έλειπε, είτε αυτό μπορεί να ήταν ένα ψάθινο καλάθι, είτε λευκά πάνινα παπούτσια τύπου Ellese που συνηθίζουν να φορούν οι Γαλλίδες. Το μήνυμα της ηθοποιού είναι ξεκάθαρο, μας λέει να απολαμβάνουμε τη ζωή μας και να σταματήσουμε να βάζουμε εμπόδια εμείς στον εαυτό μας. We love you Pamela.

    -α
    instagram @pamelaanderson
    Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Captcha verification failed!
    CAPTCHA user score failed. Please contact us!