3 συμβουλές μόδας για να ντύνεσαι πιο εύκολα και γρήγορα στην καθημερινότητα

Κατερίνα Πιπέρη, Madame Figaro France

47

Σε ποιες συμβουλές μόδας ορκίζονται οι A-listers;

Η απορία “τι να φορέσω πάλι σήμερα” απασχολεί κάθε γυναίκα στην καθημερινότητα. Η δημιουργία ενός κομψού outfit μάλιστα δεν είναι πάντα μία τόσο εύκολη διαδικασία, αφού σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να μην έχεις χρόνο ή διάθεση. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, οι A-listers της μόδας, μάς προτείνουμε να ξεκινήσουμε να προγραμματίζουμε τα looks που θα φορέσουμε κάθε εβδομάδα για τρεις συγκεκριμένους λόγους. Ποιες συμβουλές μόδας προτείνουν;

1. Θα νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια

Ακόμα κι αν έχεις αργήσει να ξυπνήσεις το πρωί, ακόμα κι αν δεν έχεις ακούσει το ξυπνητήρι, ακόμα κι αν ξύπνησες στην ώρα σου, αλλά δεν έχει ιδιαίτερη έμπνευση, εάν έχεις ήδη αποφασίσει τι θα φορέσεις και έχεις έτοιμο το look σου, θα χρειαστεί απλώς να ντυθείς και να φύγεις από το σπίτι. Έχοντας έτοιμο το outfit της επόμενης ημέρας, θα νιώσεις μία μεγαλύτερη ασφάλεια πως οτιδήποτε κι αν συμβεί, εσύ θα φύγεις από το σπίτι, φορώντας ένα κομψό και προσεγμένο σύνολο.

Ένα ακόμα μεγάλο όφελος που θα έχεις εάν ξεκινήσεις να προγραμματίζεις τα σύνολα της επόμενης εβδομάδας είναι πως θα συνειδητοποιήσεις ποια ρούχα είναι τα αγαπημένα σου. Τα ρούχα που πιάνεις πρώτα όταν ανοίγει η ντουλάπα ή τα ρούχα που σου έρχονται αμέσως στο νου. Ακριβώς αυτά είναι στα οποία θα αξίζει να επενδύσεις την επόμενη φορά που θα πας για shopping, αφού είναι εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο στο lifestyle σου.

3. Θα αποκτήσεις μία νέα ρουτίνα

Ακόμα κι αν ο προγραμματισμός των outfits, σου φαίνεται μία διαδικασία που χρειάζεται αρκετό χρόνο, θα πρέπει να το σκεφτείς εκ νέου. Προτείνουμε να αφιερώνεις λίγο χρόνο μέσα στην Κυριακή σου, ώστε να ετοιμάζεις τα looks της εβδομάδας. Δώσε βάση στο πρόγραμμα που έχεις ή σε τυχόν υποχρεώσεις, ώστε να προσαρμόσεις τα combos. Κάνοντας το αυτό για κάποια περίοδο, θα έχεις δημιουργήσει μία δικιά σου νέα ρουτίνα που θα κάνει το καθημερινό ντύσιμο πιο εύκολο. Εξίσου βοηθητικό είναι να φωτογραφίζεις τα outfits σου, σαν να έχεις το δικό σου lookbook, που θα σε εμπνέει κάθε φορά που χρειάζεσαι λίγη βοήθεια.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!