More

    Η νέα συλλογή Rihanna Savage x Fenty είναι sexy και γεμάτη animal print

    37
    Την «Soft N’ Savage» συλλογή της μας προτείνει η μάρκα εσωρούχων της τραγουδίστριας.

    Ηνέα συλλογή εσωρούχων της μάρκας Rihanna Savage x Fenty ακολουθεί τις τάσεις που προτείνουν οι πασαρέλες. Έτσι δημιουργήθηκε η σειρά «Soft N’ Savage» η οποία είναι full από animal print και πιο συγκεκριμένα leopard print.

    Όπως αναφέρεται και στην ονομασία της συλλογής, υπόσχεται να είναι πιο απαλή και διατίθεται σε 4 nude αποχρώσεις ώστε να ικανοποιεί όλους τους χρωματικούς τόνους δέρματος, και φυσικά στο leopard μοτίβο, την πιο hot τάση του καλοκαιριού.

    Η νέα συλλογή Rihanna Savage x Fenty είναι sexy και γεμάτη animal print
    instagram @savagexfenty
    adtry{parent.AdformWinssv7tijphu(window)}catch(ex){new Image().src=’https://track.adform.net/serving/jslog/?src=htmlcb&msg=’+encodeURIComponent(”+(ex.stack||ex))}” data-onload=”(function F(a,c){function e(){c?q.open():q.open(“text/html”,”replace”);m?k.call(q,b):q.write(b);g.__rendered__=!0}var b=a.getAttribute(“data-contents”),g=a.contentWindow,f=g.parent,q=g.document,d=g.setTimeout;try{var k=f.parent&&f.parent.HTMLDocument&&f.parent.HTMLDocument.prototype.write}catch(r){}var m=k&&f.HTMLDocument&&f.HTMLDocument.prototype.write!==k;-1==a.offsetHeight||g.__rendered__||(g.__rendered__=!0,c?e():d(e,0))})(this,false)”>

    Στη σειρά θα βρούμε 2 τύπους σουτιέν και 3 σχέδια σε σλιπ. Το Padded Demi Bra παρέχει βελούδινη υποστήριξη με μαλακό αφρό «marshmallow», ενώ το Unlined Demi Bra διαθέτει λείες τιράντες για απρόσκοπτη κάλυψη. Ολόκληρη η συλλογή, συμπεριλαμβανομένου του Cheeky Panty, του High-Leg Bikini Panty και του Thong Panty, είναι φτιαγμένη από ανακυκλωμένο ύφασμα. Επιπλέον καλύπτει πολλά νούμερα.

    Η νέα συλλογή Rihanna Savage x Fenty είναι sexy και γεμάτη animal print
    instagram @savagexfenty
    Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Captcha verification failed!
    CAPTCHA user score failed. Please contact us!