Η Μαρέβα Μητσοτάκη με μαύρο μπικίνι και σορτς

Splash News/Ideal Images, instagram

118

Η καλοκαιρινή εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Η Μαρέβα Μητσοτάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της, ωστόσο φροντίζει να μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 08.08, η σύζυγος του πρωθυπουργού δημοσίευσε ένα instagram story, στο οποίο φαίνεται να φορά ένα άκρως καλοκαιρινό look. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει συνδυάσει ένα μαύρο μπικίνι με σορτς και μαύρες σαγιονάρες. Ολοκλήρωσε το beach look της με ένα μαύρο bucket hat και γυαλιά ηλίου.

Το μαύρο μπικίνι αξίζει σίγουρα μία θέση στη συλλογή σου, αφού πρόκειται για ένα διαχρονικό και άκρως κολακευτικό μαγιό. Style icons όπως οι Esther Williams, Audrey Hepburn, Brigitte Bardot και η πριγκίπισσα Diana δημιούργησαν μερικές iconic εμφανίσεις φορώντας το, ενώ ο οίκος Chanel το ανέδειξε ως το απόλυτο must have της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπα στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Έτσι, εδώ και δεκαετίες τα μαγιό σε μαύρη απόχρωση παραμένουν αναλλοίωτα από τις εκάστοτε τάσεις και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες.

Το καλοκαιρινό look της Μαρέβας Μητσοτάκη

Μαρέβα Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!