3 στιλιστικά λάθη που χρειάζεται να αποφύγεις το καλοκαίρι

Κατερίνα Πιπέρη

62

Τα στιλιστικά λάθη που μπορούν να υποβαθμίσουν ένα σύνολο.

Τις περισσότερες φορές, οι fashionistas επικεντρώνονται στις στιλιστικές συμβουλές που θα αναβαθμίσουν το ντύσιμό μας, και δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία στα στιλιστικά λάθη που το υποβαθμίζουν. Έχοντας υποδεχτεί το καλοκαίρι, συγκεντρώσαμε τα τρία σημαντικότερα λάθη που χρειάζεται να αποφύγεις.

#1 Τα λάθος υφάσματα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αντιμετωπίσεις τη ζέστη χωρίς να κάνεις έκπτωση στο στιλ σου είναι να επιλέξεις ρούχα που είναι κατάλληλα για την εποχή του καλοκαιριού. Το μετάξι, το ύφασμα από βαμβάκι, το λινό, είναι κάποιες από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις, αφού αποπνέουν πολυτέλεια και παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο. Ταυτόχρονα, πρόκειται για υφάσματα που είναι δροσερά και συνεπώς ιδανικά για το καλοκαίρι. Αντιθέτως, τα αμφιβόλου ποιότητας υφάσματα προκαλούν εφίδρωση και υποβαθμίζουν κάθε σύνολο.

#2 Οι γραμμές των ρούχων

Εξίσου σημαντικό με τα κατάλληλα υφάσματα είναι οι κατάλληλες γραμμές ρούχων. Καλοκαίρι σημαίνει υψηλή θερμοκρασία, συνεπώς ιδρώτας. Απόφυγε λοιπόν τα πολύ εφαρμοστά ρούχα που ενδέχεται να σε κάνουν να νιώσεις δυσφορία και προτίμησε γραμμές ρούχων που είναι πιο αέρινες και θα σε κάνουν να νιώθεις μεγαλύτερη άνεση.

Τα καλοκαιρινά ρούχα έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Ο λόγος για τα υφάσματα, τα οποία λόγω ζέστης είναι πιο ανάλαφρα και λεπτά, ενώ συχνά οι γραμμές έχουν cut-outs. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να σκεφτείς περισσότερο και καλύτερα την επιλογή των underwear που θα κάνεις. Το μέγεθος, η εφαρμογή και το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία τους διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο. Για παράδειγμα, το σουτιέν θα πρέπει να προσφέρει την απαραίτητη στήριξη και οι ράντες να μη φαίνονται από τα ρούχα. Από την άλλη, τα εσώρουχα δεν πρέπει να διαγράφουν κάτω από τα ρούχα ή να σε κάνουν να νιώθεις άβολα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!