Βella Hadid: 5 μαθήματα στιλ που μας δίδαξαν οι street style εμφανίσεις της

Μαρία Δάσιου, Credit: Bella Hadid/Instagram

28

Η Bella Hadid, ένα από τα πιο αγαπημένα ονόματα στον κόσμο του street style. Δεν αντιγράφει απλά τις τάσεις. Tις δημιουργεί! Με το μοναδικό της στιλ και την ικανότητά της να συνδυάζει απροσδόκητα στοιχεία, μας διδάσκει πολλά για το πώς μπορούμε να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας έτσι ώστε να μη δείχνουμε «βασικές». Πάρτε μολύβι και χαρτί και κρατήστε σημειώσεις!

5 μαθήματα styling από την βασίλισσα του street style   

1. Ναι, μπορούμε να φορέσουμε δερμάτινα και το καλοκαίρι

Η Bella τολμά να φορέσει δερμάτινα κομμάτια ακόμα και στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Από τα δερμάτινα σορτς μέχρι τις ψηλοτάκουνες μπότες, μας δείχνει ότι η σωστή επιλογή υφάσματος και κομματιών μπορεί να κρατήσει το στιλ μας φρέσκο και σύγχρονο όλο το χρόνο.

2. Μπορείς να βγάλεις το κορίτσι έξω από το Τέξας αλλά όχι το Τέξας έξω από το κορίτσι

Η ανακάλυψη της ισορροπίας μεταξύ casual και glam είναι κάτι που η Bella κατέχει άψογα. Αναμειγνύει τα στοιχεία της western μόδας με θηλυκά και διασκεδαστικά κομμάτια, δημιουργώντας ένα μοναδικό στιλ που την κάνει αναγνωρίσιμη σε όλον τον κόσμο.

3. Ένα vintage κομμάτι μπορεί να μεταμορφώσει ολόκληρη την εικόνα

Η αγάπη της Bella για το vintage της επιτρέπει να δημιουργεί εμφανίσεις που συνδυάζουν το παλιό με το νέο με άψογο τρόπο. Ένα vintage κομμάτι μπορεί να δώσει μια αίσθηση μοναδικότητας σε κάθε look.

4. Τα κάπρι παντελόνια πάνε τέλεια με τα ψηλοτάκουνα mules

Μια από τις υπογραφές του στιλ της Bella για τη φετινή σεζόν είναι το διαχρονικό «πάντρεμα» των κάπρι παντελονιών με ψηλοτάκουνα mules. Αυτός ο συνδυασμός προσθέτει κομψότητα και μήκος στη σιλουέτα της, δημιουργώντας ένα εφέ που τραβάει την προσοχή.

5. Ένα σετ σε στιλ ανδρικό μπορεί να μας «σώσει» ακόμα και τις πιο δύσκολες μέρες

Η Bella αγαπά τα σύνολα που αποπνέουν ανδρικό στιλ και τα φορά με αυτοπεποίθηση και χάρη. Από oversized blazers μέχρι ανδρικά παντελόνια, αυτά τα στοιχεία χαρίζουν έναν αέρα άνεσης και εκκεντρικότητας και παράλληλα δείχνουν υπερβολικά cool.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!