Bohemian dress: Το πιο επίκαιρο φόρεμα του μήνα και 3 τρόποι να το απογειώσεις στυλιστικά

ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗ

37

Το φόρεμα που είναι must για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο που έρχεται.

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την επιρροή του οίκου Chloe στο street style και τις τάσεις της σεζόν. Μία και μόνο συλλογή της Chemena Kamali έδωσε το έναυσμα για να ξαναζωντανέψει το είδος του bohemian girl, το οποίο προφανώς μας είχε λέιψει πολύ, αφού με το που είδαμε το show αμέσως βάλαμε τα bohemian trends στη ζωή μας.

Copenhagen-str-S25-0644.jpg

Ένα από αυτά είναι και το bohemian dress, το cool φόρεμα με τα western και παράλληλα ρομαντικά στοιχεία, που είναι κατά κανόνα λευκό, μπεζ ή ροδακινί και pastel. Οι δαντέλες, οι διαφάνειες, τα crochets και οι λεπτομέρειες όπως τα βολάν και τα cut outs είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που συνθέτουν ένα τέτοιο φόρεμα. Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι ίσως το μοναδικό φόρεμα στο οποίο πρέπει να επενδύσεις τώρα ενόψει και του φθινοπώρου που πλησιάζει.

Και εμείς σου έχουμε τα καλύτερα styling tips για να μπορέσεις να το απογειώσεις.

3 τρόποι να φορέσεις το bohemian dress τώρα.

Με flats

Προφανώς και οι mesh μπαλαρίνες είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις αυτή την περίοδο, είτε έχεις επιλέξει ένα σχέδιο με τούλι, είτε με fishnet όπως οι γνωστές μπαλαρίνες του οίκου Alaia. Δίνουν έναν urban τόνο σε ένα κατά τα άλλα αέρινο, καλοκαιρινό φόρεμα και το κάνουν να δείχνει λίγο πιο σύγχρονο και μοντέρνο.

Copenhagen-str-S25-0582.jpg

Με μπότες και xxl ζώνη

Είναι το πιο δυναμικό styling που μπορείς να κάνεις με το συγκεκριμένο φόρεμα. Γενικά οι μπότες, cowboy ή biker ή ακόμα και ridding boots, ταιριάζουν πάρα πολύ με ένα ρομαντικού τύπου φόρεμα όπως αυτό. Η 00s ζώνη έρχεται να ορίσει λίγο τη σιλουέτα μας και να βάλει την απαραίτητη Y2K πινελιά.

Copenhagen-str-S25-0688.jpg

Πάνω από παντελόνι

Είναι ο πιο τολμηρός από τους τρεις παραπάνω συνδυασμούς, αλλά και ο πιο φθινοπωρινός, που αξίζει σίγουρα να δοκιμάσεις από Σεπτέμβριο. Ένα bohemian dress με διαφάνεια είναι ιδανικό για αυτή την περίπτωση μόνο πρέπει να έχεις στο μυαλό σου να είναι λίγο πιο φαρδύ από ότι συνήθως.

Copenhagen-str-S25-0531.jpg
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!