Τα παπούτσια που εμπιστεύεται η Marie- Chantal για τις κομψές εμφανίσεις της

Splash News / Ideal Image

46

Το κομψό ζευγάρι παπούτσια που φορά συχνά τη Marie- Chantal είναι ιδανικό για το φθινόπωρο.

Η Marie Chantal, o Παύλος και τα παιδιά τους συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και το αγαπημένο τους νησί, τις Σπέτσες. Κι ενώ οι εμφανίσεις της Marie – Chantal παραμένουν άκρως καλοκαιρινές, εμείς διαπιστώσαμε ότι το τελευταίο διάστημα, σε πιο “επίσημες” εμφανίσεις, επιλέγει συχνά ένα συγκεκριμένο στιλ παπουτσιού: τα mules.

Αρχικά, την είδαμε να φοράει mules στην παρουσίαση της tablescape συλλογής Marie-Chantal x Mrs. Alice, που πραγματοποιήθηκε στα Hamptons. Για το λανσάρισμα της συνεργασίας της με τη φίλη της, επιχειρηματία Alice Naylor-Leyland, η Marie – Chantal φόρεσε ένα εμπριμέ shirtdress με ζώνη στη μέση που συνδύασε με λευκά mules.

Στη συνέχεια, την είδαμε να φοράει ξανά mules στην κηδεία του Μιχαήλ της Ελλάδος και της Δανίας στην Αθήνα. Το μαύρο της φόρεμα είχε συνδυάσει μ’ ένα κλασικό ζευγάρι mules: τα iconic “Maysale” του Manolo Blahnik. Μάλιστα, το συγκεκριμένο ζευγάρι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της, αφού το επιλέγει και για χειμερινές εμφανίσεις συνδυάζοντάς το με μεταξωτά φορέματα και καλσόν.

Marie Chantal Παύλος Άννα Μαρία

ndp

 

Mules: πώς θα τα φορέσεις το φθινόπωρο

Τα mules είναι ένα πολύ chic ζευγάρι παπουτσιών που είναι ιδανικό για την εποχή που διανύουμε. Με την επιστροφή από τις διακοπές και τη θερμοκρασία να πέφτει, ένα ζευγάρι mules αναλαμβάνει να προσφέρει προστασία στα πόδια χωρίς ωστόσο ακόμα να τα εγκλωβίζει ολοκληρωτικά. Είναι, επίσης, άνετα με το τακούνι τους να μην ξεπερνά συχνά το ύψος του kitten και έτσι προσφέρουν κομψότητα χωρίς να κουράζουν.

Τα mules ταιριάζουν ιδανικά με τα φορέματα, ειδικά με shirt dresses ή wrap dresses, με μίντι φούστες και πουκάμισα, αλλά και με τζιν που θα φορέσεις με τα κομψά σου blazers.

 

Μαύρα suede mules

 

Μαύρα suede mules “Maysale 70”, Manolo Blahnik.

 

Mules Favela, Haralas.

 

Mules Favela, Haralas.

 

Mules Gia Borghini, Kalogirou.

 

Mules Gia Borghini, Kalogirou.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!