Τρία φθινοπωρινά looks της Βίκυς Καγιά για επιστροφή στο γραφείο με ανανεωμένο στιλ

NDP Photo Agency

41

Οι στιλιστικοί συνδυασμοί που προτείνει η Βίκυ Καγιά.

Ένα dress code που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας στην καθημερινότητα και αποτελεί μεγάλη πρόκληση είναι τα office looks, δηλαλή το επαγγελματικό μας στιλ. Είτε υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που χρειάζεται να ακολουθούμε είτε όχι, είναι σημαντικό τα looks μας να αποπνέουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, ενώ ταυτόχρονα μας κάνουν να νιώθουμε ο εαυτός μας. Φυσικά υπάρχουν κάποια στιλιστικά μυστικά που πρόκειται να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας και η Βίκυ Καγιά ακολουθεί πιστά το σημαντικότερο.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο και παρουσιάστρια εμπιστεύεται πάντα τη στιλιστική αξία των διαχρονικών ρούχων, γραμμών και αποχρώσεων. Έχει δημιουργήσει μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα από λευκά παντελόνια και τζιν στις γραμμές που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της, έχει πουκάμισα σε ουδέτερους τόνους όπως το λευκό, το baby blue και το μπεζ, αλλά και blazers που συνδυάζονται εύκολα με όλα τα παραπάνω. Όλα αυτά τα basic κομμάτια, που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και φινέτσα, συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους, γλιτώνοντας μας χρόνο στο styling, ενώ το αποτέλεσμα είναι πολύ κομψό.

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να υποδεχτεί τη σεζόν με ανανεωμένο στιλ, προτείνουμε να ξεκινήσεις τη δημιουργία της δικής σου capsule γκαρνταρόμπας. Στη συνέχεια, μπορείς να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου με πιο ιδιαίτερα αξεσουάρ όπως μία handbag σε έντονο χρώμα ή ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια. 

Look 1

vickykaya_

Look 2

vickykaya_

Look 3

vickykaya_

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!