Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας, η σύζυγος του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στο Money Affairs Helpdesk στη Χάγη.

Οι κάτοικοι αυτού του δήμου μπορούν να επισκεφθούν δωρεάν 39 διαφορετικές τοποθεσίες γραφείου υποστήριξης ώστε να αποκτήσουν πληροφορίες για τα έσοδα και τα έξοδά τους, τον προϋπολογισμό και τις συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων.

Για την εμφάνισή της η βασίλισσα Μάξιμα επέλεξε ένα μεταξωτό πουκάμισο από το Ζeus+Dion σε λευκούς, γήινους και χρυσαφί τόνους, αξίας 520 ευρώ.

To συνδύασε με κίτρινο παντελόνι και τσάντα από το brand Natan Couture. Ολοκλήρωσε το κομψό σύνολο με ψηλοτάκουνες γόβες Gianvito Rossi και ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια.

Βασίλισσα Μάξιμα: Φόρεσε το signature μεταξωτό top ελληνικού brand που αγαπούν οι celebrities

Το συγκεκριμένο μεταξωτό τοπ είναι από τα πιο χαρακτηριστικά του ελληνικού brand και ιδιαίτερα αγαπητό τόσο στους royals όσο και στους celebrities σε όλο τον κόσμο.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα Μάξιμα επιλέγει το συγκεκριμένο ελληνικό brand. Στο Grand Prix η ίδια φόρεσε ένα κομψό πανωφόρι – παρκά από παλαιότερη συλλογή του brand.

queen maxima
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!