Bag charms: Η viral τάση και πώς να την ενσωματώσεις στο ντυσιμό σου

13

Γράφει Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

Τα charms για τσάντες θα είναι παντού γύρω μας αυτή τη σεζόν

Τον προηγούμενο χειμώνα η mama Miuccia επανέφερε ένα trend που είχαμε αφήσει χρόνια πίσω μας, με τον πιο κομψό και σύγχρονο τρόπο – όπως άλλωστε είναι και η ίδια. Οι τσάντες της fw2024 συλλογής τηε Miu Miu εμφανίστηκαν στην πασαρέλα ανοιγμένες, γεμάτες αντικείμενα και διακοσμημένες με πολλά charms.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Στην πραγματική ζωή έτσι είναι οι γυναικείες τσάντες. Πνιγμένες στα αντικείμενα, μισόκλειστες και τσαλακωμένες. Η Miuccia γνωρίζει πως να ενισχύει την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας και πως να την κάνει να αισθανθεί άνετα με τέτοιου είδους «ατέλειες». Τα charms όμως ήταν μια παιχνιδιάρικη προσθήκη, που έδωσε την ευκαιρία στις τσάντες να γίνουν πιο προσωπικές και να παίξουν τον ρόλο ενός κινούμενου installation.

Πολλά αντικείμενα μπορούν να κρεμαστούν από τις μεταλλικές λεπτομέρειες μια τσάντας ή από τα λουριά της, όπως μπρελόκ, καρφίτσες, μαντήλια, κολιέ, travel tags και πολλά ευφάνταστα ακόμα props. Αν θέλεις και εσύ να συμμετέχεις σε ένα από τα πιο fun trends της σεζόν, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι για τις δικές σου συνθέσεις. Κράτα σημειώσεις!

Δες πώς να ενσωματώσεις την τάση με τα charms τσάντας στο στιλ σου αυτή τη σεζόν:

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!