Δεν λέμε ποτε ΟΧΙ σε ένα κοσστούμι

6

Το κοστούμι αποτελεί βασικό κομμάτι στο γυναικείο ντύσιμο εδώ και δεκαετίες, συμβολίζοντας τη δύναμη, την κομψότητα και την αυτοπεποίθηση. Από τη στιγμή που η Yves Saint Laurent λάνσαρε το εμβληματικό “Le Smoking” τη δεκαετία του 1960, το κοστούμι έγινε σύμβολο γυναικείας χειραφέτησης. Έκτοτε, έχει επανεμφανιστεί σε διάφορες παραλλαγές και στυλ, από κλασικές γραμμές μέχρι πιο τολμηρές, oversized εκδοχές.

Σήμερα, το γυναικείο κοστούμι προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση, από επαγγελματικές συναντήσεις μέχρι βραδινές εξόδους, συνδυάζοντας άνεση και φινέτσα. Η δυνατότητα να φορεθεί είτε με πουκάμισο είτε με T-shirt, και με τακούνια ή sneakers, το καθιστά ευέλικτο κομμάτι, που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε προσωπικό στυλ, προσδίδοντας πάντοτε μια αίσθηση κύρους και κομψότητας.

Είτε προτιμάς minimal αισθητική είτε τολμηρά  σχέδια, η ποικιλία στα κουστούμια προσφέρει υλικό για να δημιουργήσεις μοναδικά looks που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σου.

Το τέλειο με το κουστούμι είναι οτι δεν φεύγει ποτέ από την μόδα ενώ πάντα (μα πάντα) δίνει σοφιστικέ στιλ στην εμφάνιση σου. Για αυτό τον λόγο τα fashionable κορίτσια δεν λένε ποτέ ΟΧΙ σε μία εμφάνιση με αυτό.Εσύ;

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!