Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Έχετε δει το σπίτι τους;

Λίγο πριν υποδεχθούν το δεύτερο παιδί τους...

127

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς. Το ζευγάρι που τον επόμενο μήνα θα μεγαλώσει την οικογένειά του υποδεχόμενο το νέο μέλος, αναμένεται να αποκτήσει και πάλι κοριτσάκι.

Όπως καταλαβαίνεις, το σπίτι τους είναι γεμάτο παιχνίδια και κατάλληλα διαμορφωμένο για την ενός έτους κόρη τους, Σοφία. Πρόκειται για το σπίτι στο οποίο μετακόμισαν πριν από περίπου δύο χρόνια, από το οποίο έχουν μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα στους λογαριασμούς τους στα social media, τόσο από το σαλόνι όσο και από το παραμυθένιο δωμάτιο της κόρης τους.

Ό cozy χώρος τους έχει ξύλινο πάτωμα, ανοιχτόχρωμους τοίχους, τζάκι, πολλά μαξιλάρια και fluffy χαλιά, αλλά και όλα τα απαραίτητα για να κάνει η Βασιλική εκεί τη γυμναστική της. Το πρωί της Πέμπτης, 19 Νοεμβρίου μάλιστα, και λίγο πριν μπει στον ένατο μήνα της, η αθλήτρια «άνοιξε» το σπίτι της υποδεχόμενη τη «Φωλιά των Κου Κου», οπότε είδαμε μερικά ακόμη πλάνα.

Δείτε μετά το 47ο λεπτό το σπίτι τους:

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις