Eντυπωσιακές vintage χριστουγεννιάτικες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας!

217

Η vintage διακόσμηση είναι μια δημοφιλής τάση και χρησιμοποιείται ευρέως σε εσωτερικούς χώρους και σε διάφορες περιστάσεις. Τα όμορφα χρώματα, η γοητευτική ρετρό αίσθηση και η αξιολάτρευτη ρουστίκ και vintage μικτή διακόσμηση θα κάνουν κάθε σπίτι πιο άνετο και ελκυστικό. Η vintage χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι εκπληκτική, μαγευτική και όμορφη, και αν είστε λάτρεις του vintage, τότε είστε στο κατάλληλο άρθρο! Θα σας παρουσιάσω 25 εντυπωσιακές vintage χριστουγεννιάτικες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας!

στολίδια

Τα vintage στολίδια είναι η πιο εύκολη διακόσμηση που μπορείτε να αποκτήσετε και να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα. Αυτά μπορεί να είναι όχι μόνο πολύχρωμα με λαμπερή ασημί ή χρυσή διακόσμηση αλλά και στολίδια με πούλιες και χάντρες. Πρώτα από όλα, μπορείτε να στολίσετε το δέντρο σας με αυτά. Δεύτερον, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κομψή διακόσμηση σε ένα κλος, ένα μπολ ή ένα δίσκο, να προσθέσετε μερικά κλωνάρια από έλατο για μια φρέσκια πινελιά. Μια άλλη υπέροχη ιδέα είναι να επιδείξετε χριστουγεννιάτικα στολίδια σε βάση για cupcakes, καλύτερα vintage ή ρουστίκ ή σε γαλβανισμένο μπάνιο. Μη φοβάστε να χρησιμοποιήσετε διάφορα πολύχρωμα στολίδια, αυτό είναι vintage!

ένα γυάλινο πιάτο με vintage στολίδια για διακόσμηση

vintage στολίδια με χάντρες, παγιέτες και αστραφτερά σε κλος

μπολ με vintage γυάλινα στολίδια σε ένα μπολ στην κονσόλα

vintage χριστουγεννιάτικα στολίδια σε βάση για cupcake

vintage στολίδια σε γαλβανισμένη μπανιέρα

ένα μπολ με vintage στολίδια είναι ιδανικό για vintage διακόσμηση

γυαλιστερά παστέλ διακοσμητικά στολίδια σε ένα γυάλινο μπολ

vintage χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό δέντρο σε ένα πιάτο

χριστουγεννιάτικα δέντρα

Τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα μπορούν να διακοσμηθούν με πολύχρωμα vintage στολίδια, γιρλάντες και γκλίτερ. Υπάρχουν όμως πολύ πιο δημιουργικοί τρόποι για να φτιάξετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο εμπνευσμένο από vintage! Πρώτα απ ‘όλα, μπορείτε να φτιάξετε ένα δέντρο βούρτσας μπουκαλιών και να το εμπλουτίσετε λίγο με γκλίτερ. Ένα τέτοιο χαριτωμένο μικρό δέντρο βούρτσας μπουκαλιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για την εμφάνιση και την κατασκευή χιονόσφαιρων. Φτιάξτε έναν ολόκληρο συνδυασμό δέντρων με πινέλο μπουκαλιών σε ένα κλοσέ ή σε ένα δίσκο, προσθέστε στολίδια. Τοποθετήστε το δέντρο σε ένα vintage έλκηθρο ή σε ένα τελάρο και προσθέστε αειθαλή. Φτιάξτε χριστουγεννιάτικα δέντρα από μουσικά σεντόνια, κοσμήματα και χάντρες και δημιουργήστε με αυτά εκπληκτικές παραστάσεις.

ένα κουτί με στολίδια και ένα μικρό ασημένιο χριστουγεννιάτικο δέντρο

βάση για τούρτες με στολίδια και ένα μικρό ασημένιο δέντρο

τενεκέδες με πινέλο μπουκαλιών με στολίδια

vintage κόκκινο έλκηθρο με ντουέτο χριστουγεννιάτικο δέντρο με φωτάκια

κοσμήματα και χάντρες ως χριστουγεννιάτικα επιτραπέζια δέντρα

φύλλο μουσικής Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε φέτες ξύλου

μικρά δέντρα με μπουκάλια και μικροσκοπικά στολίδια

χριστουγεννιάτικα στεφάνια

Η πιο δημοφιλής ιδέα για ένα vintage στεφάνι είναι η κατασκευή του από στολίδια. Βρείτε μερικά πολύχρωμα στο σπίτι της γιαγιάς σας και φτιάξτε ένα τολμηρό στεφάνι σε σχήμα κύκλου ή τετράγωνου. Μπορείτε επίσης να το φτιάξετε από vintage παιχνίδια ή δέντρα με πινέλο μπουκαλιών διακοσμημένα με γκλίτερ και παιχνίδια. Φτιάξτε ένα στεφάνι για τη χώρα των θαυμάτων του χειμώνα με λευκά νήματα και πολύχρωμα πομπόν.

vintage χριστουγεννιάτικο στεφάνι toyland

χριστουγεννιάτικο στεφάνι εμπνευσμένο από μπουκάλια

vintage Χριστουγεννιάτικο στολίδι στεφάνι

vintage στολίδια στεφάνι

χριστουγεννιάτικο στεφάνι της χειμερινής χώρας των θαυμάτων με πομπόν και δέντρα με βούρτσα για μπουκάλια

τετράγωνο vintage στολίδι στεφάνι

κρεμάστρα πόρτας, πατίνια με κέρατα και ψεύτικο πράσινο

άλλες ιδέες διακόσμησης

Μερικές άλλες ιδέες διακόσμησης μπορεί να περιλαμβάνουν: παλιά αυτοκίνητα με χριστουγεννιάτικα δέντρα πάνω τους, vintage χιονοσφαίρες και κλοσέ, στολίδια με τάρανδο. Εάν δεν έχετε κανένα από αυτά στο σπίτι, μπορείτε πάντα να αναζητήσετε τα vintage αντικείμενα σε καταστήματα με είδη εποχιακών και να φτιάξετε τα δικά σας διακοσμητικά εμπνευσμένα από vintage.

εκλεκτής ποιότητας σφαίρα χιονιού με ένα αυτοκινητάκι και μικροσκοπικά δέντρα

ένα ξύλινο κλουβί με βάζα, χιόνι και στολίδια ως κεντρικό στοιχείο

κλαδιά διακοσμημένα με vintage στολίδια

ΠΗΓΗwww.digsdigs.com

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις