4 Πράγματα που Πρέπει Τώρα να Αλλάξετε στο Υπνοδωμάτιο

Κάποια πράγματα μέσα από το υπνοδωμάτιό σας πρέπει να βρουν σύντομα την πόρτα της εξόδου, για το καλό σας.

101

Ο καιρός περνά, η μόδα αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όπως πάντα κάνει, διακοσμητικά πάνε κι έρχονται και τα πάσης φύσεως εποχιακά καταλαμβάνουν τη θέση τους. Σωστά; Σωστά!

Όλα αυτά, που παραπάνω αναφέρθηκαν, σηματοδοτούν την αλλαγή. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα μέσα στο δωμάτιό σας στα οποία η αλλαγή δεν αποτελεί μια από τις άμεσες προτεραιότητες σας και κακώς δεν το κάνουν.

Αναγνωρίστε τα «σημάδια» λοιπόν που ακολουθούν και φροντίστε να τα αλλάξετε!

Μια έρευνα αγοράς θα σας δώσει αυτό που χρειάζεστε τη δεδομένη στιγμή χωρίς άλλες αναβολές.

Μια έρευνα αγοράς θα σας δώσει αυτό που χρειάζεστε τη δεδομένη στιγμή χωρίς άλλες αναβολές.

Επί Δαπέδου Όποιο κι αν είναι το είδος της επιδαπέδιας επένδυσης που έχετε επιλέξει για το υπνοδωμάτιο σας θα πρέπει να συνοδεύεται με συχνή αλλαγή. Δεν είναι μόνο η μόδα που επιτάσσει τις αλλαγές αλλά και τα ζητήματα υγιεινής. Όσο αδιανόητο κι αν ακούγεται ο εκ βαθέων καθαρισμός της επιδαπέδιας επένδυσης σπάνια πραγματοποιείται. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να προκαλέσει μια σειρά δερματικών παθήσεων ή ακόμη και αναπνευστικών.

Ακόμη και το συστηματικό καθάρισμα της επιδαπέδιας επένδυσης δεν εξασφαλίζει τον απόλυτο καθαρισμό του.

Ακόμη και το συστηματικό καθάρισμα της επιδαπέδιας επένδυσης δεν εξασφαλίζει τον απόλυτο καθαρισμό του.

Τηλεόραση Εδώ μάλλον αρχίζουν τα δύσκολα! Για πολλούς η τηλεόραση αποτελεί το νανούρισμά τους και είναι μια συνήθεια που δύσκολα κόβεται όπως η πιπίλα στα μικρά μωρά. Κι όμως, όσο δύσκολο κι αν είναι για εσάς θα πρέπει να βγάλετε οπωσδήποτε την τηλεόραση από το υπνοδωμάτιό σας. Η τηλεόραση πριν από τον ύπνο μπορεί να προκαλεί τρεις σημαντικές επιδράσεις. Αρχικά, μπορεί να καθυστερεί τον ύπνο σας καθώς κάποιο περιεχόμενό της είναι ικανό να αποσπά την προσοχή σας. Εν συνεχεία, διαταράσσει την ομαλή αποσυμφόρηση του ανθρώπινου εγκεφάλου, όπως κανονικά πρέπει να γίνεται πριν από τον ύπνο. Τέλος, αν παραμένει ανοιχτή η τηλεόραση την ώρα του ύπνου, επί της ουσίας, σας κρατά ξύπνιους, αφού οι νευρώνες του εγκεφάλου ακόμη κι αν εσείς, υποτίθεται, κοιμάστε δεν πέφτουν σε φυσική καταστολή.

H τηλεόραση μέσα στο υπνοδωμάτιο μπορεί να φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα στην υγεία.

H τηλεόραση μέσα στο υπνοδωμάτιο μπορεί να φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα στην υγεία.

Λευκά Είδη Η αρμονία και η χαλάρωση είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά ενός υπνοδωματίου. Οτιδήποτε μπορεί να τα διαταράξει θα πρέπει να απομακρύνεται δίχως δεύτερη σκέψη. Τα λευκά είδη έρχονται σε άμεση επαφή με το σώμα κατά την ώρα του ύπνου ενώ, ταυτόχρονα, αποτελούν το 30% της συνολικής διακόσμησης του υπνοδωματίου. Απαλλαγείτε από κάτι παλιό, κάτι από άλλη εποχή, κάτι που η φθορά έχει κάνει την εμφάνισή του. Η άνεση, η ζεστασιά, η αποδοχή και η ένδειξη καλής διάθεσης θα πρέπει να είναι ο μοναδικός σας στόχος, αναφορικά με τα λευκά είδη.

Χαρίστε στον εαυτό σας αυτά που πραγματικά χρειάζεται.

Χαρίστε στον εαυτό σας αυτά που πραγματικά χρειάζεται.

Αυτά που μόλις αναφέρθηκαν είναι όσα πρέπει ασυζητητί να αλλάξετε δίχως καμιά καθυστέρηση αυτή τη στιγμή στο υπνοδωμάτιό σας. Καλό θα είναι όμως να μην επαναπαύεστε και να αναζητάτε πάντα αυτό που θα φέρει την αλλαγή και θα συμβάλει στην καλή σωματική και ψυχική σας υγεία.

HIGHLIGHTS

    • Ό,τι κι αν κάνετε μην αμελείτε αυτές τις αλλαγές.
    • Δώστε προτεραιότητα σε πράγματα που πραγματικά έχετε ανάγκη.
    • Το κόστος δεν είναι ποτέ σημαντικό όταν πρόκειται για την υγεία.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!