Το σαλόνι της Νάντιας Μπουλέ: Φως, παστέλ τοίχοι και βιβλιοθήκη στο τζάκι

Νάντια Μπουλέ

225

Η Νάντια Μπουλέ δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία ξεχωρίζει η αισθητική που έχει το σαλόνι της.

Η Νάντια Μπουλέ διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram, στο οποίο δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από τα επαγγελματικά της projects αλλά και την καθημερινότητά της με την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ.

Αυτή τη φορά, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της έκανε μια δημοσίευση στο προφίλ της στο Instagram στην οποία η μικρή Σεμέλη-Ρωξάνη ποζάρει στο καθιστικό.

Το σαλόνι της Νάντιας Μπουλέ

Εκείνο που δεν περνά απαρατήρητο είναι το καλαίσθητο σαλόνι της, με τις γήινες και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις να φωτίζουν τον χώρο.

Στο πάτωμα, όπου κάθεται η 3χρονη Σεμέλη-Ρωξάνη ξεχωρίζουν τα λευκά μαξιλάρια του καναπέ, τα οποία βρίσκονται ακουμπισμένα μπροστά στο τζάκι ενώ το μαύρο μάρμαρο κάνει αντίθεση με τους παστέλ τοίχους.

Όσο για το φως στο δωμάτιο, μπαίνει άπλετο από τις λευκές κουρτίνες, κάτι που ευνοεί, ιδίως στους χειμερινούς και φθινοπωρινούς μήνες του χρόνου.

Γύρω από το τζάκι το παστέλ χρώμα του τοίχου και τα φυτά που το περιβάλλουν δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας στον χώρο ενώ ο ξύλινος πάγκος από πάνω χαρίζει μια τέλεια χρωματική αντίθεση.

Δεξιά και αριστερά από το τζάκι ξεχωρίζουν τα ράφια στα οποία στοιχίζονται πολλά βιβλία.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!