More

    Μη πετάς τις σπασμένες κούπες σου.Δες ιδέες

    91

    Γράφει

    Αν «κρύβεις» στο ντουλάπι της κουζίνας σου άπειρες κούπες και φλιτζάνες ήρθε η ώρα να τις αξιοποιήσεις.

    Για έναν περίεργο λόγο όταν οι φλιτζάνες και οι κούπες ραγίζουν ή σπάνε τα χερούλια τους, αντί να τις πετάξουμε, τις κρατάμε. Και δεν είναι πάντα για συναισθηματικούς λόγους αλλά επειδή έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι μπορεί με κάποιον τρόπο να τις αξιοποίησουμε κάποια στιγμή! Και ναι λοιπόν ήρθε αυτή η ώρα να το κάνεις καθώς οι σπασμένες κούπες σου δεν χρειάζεται να πάνε στα σκουπίδια.

    Υπάρχουν 3 τρόποι με τους οποίους μπορείς να δημιουργήσεις μια εντυπωσιακή διακόσμηση χρησιμοποιώντας παλιές κεραμικές κούπες. Έτσι οι κατεστραμμένες κούπες σου, μπορούν να αποκτήσουν νέα ζωή με τρία έξυπνα hack και να τις δημιουργήσεις ένα super decor στο σπίτι σου.

    3 έξυπνα hack για να μεταμορφώσεις τις σπασμένες κούπες και φλιτζάνια σε super decor στο σπίτι σου

    1. Δημιούργησε ένα φανταστικό τραπεζάκι για έξω ή για μέσα στο σπίτι σου

    @kotn

    From broken dishes to a stand-out mosaic table—ceramist Rachel Saunders shows us how to restore and up-cycle old mugs into beautiful new forms for our sustainability series! ☕️🌍

    ♬ original sound – Kotn

    Ακόμη και οι πιο σπασμένες κούπες καφέ είναι κατάλληλες για αυτό το DIY. Στην πραγματικότητα, εάν η κούπα σου είναι πολύ άθικτη, θα χρειαστεί να τη διαλύσεις με ένα παλιό πανί και ένα σφυρί! Φρόντισε να φοράς γάντια βαρέως τύπου και προστασία ματιών για αυτό το βήμα. Αυτό το έργο χρησιμοποιεί τα θραύσματα κεραμικού από μια σπασμένη κούπα καφέ για να φτιάξει ένα μωσαϊκό πάνω σε ένα τραπεζάκι. Ένα βήμα που δεν αναφέρεται στο βίντεο είναι ότι μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα σφραγιστικό ενέματος . Αν δεν έχεις βοηθητικό τραπεζάκι μπορείς να γίνεις πιο δημιουργική επιλέγοντας διαφορετικές βάσεις για να φτιάξεις το μωσαϊκό, όπως δίσκους, τετράγωνες γλάστρες με φυτά — ή ένα απλό κομμάτι κόντρα πλακέ για να κάνεις DIY κάποια τέχνη με ψηφιδωτό τοίχου .

    2. Χρησιμοποίησε την κούπα ως απλή ζαρντινιέρα

    @zerowastecartel Anyone else have way too many coffee mugs?? Upcycle them for the perfect low waste gift 🪴! These potted plants are great gifts for Mothers Day 🌸, Teacher Appreciation week ✏️, or Nurses week 🩺 #upcycle #upcycledgifts #plantlover #teacherappreciationweek #mothersday #nursesweek #sustainableliving #lowcostgifts #zerowasteliving ♬ Scream – Muspace Lofi

    Αυτό είναι ένα από τα πιο εύκολα έργα DIY κούπας καφέ στη λίστα. Χρησιμοποίησε την κούπα ως μια μικρή ζαρντινιέρα που είναι ιδανική για ζεστή και εκλεκτική διακόσμηση. Είναι απαραίτητο να ανοίξεις μερικές τρύπες στο κάτω μέρος της ζαρντινιέρας για την αποστράγγιση του νερού, εκτός εάν επιλέξεις φυτά εσωτερικού χώρου που δεν χρειάζονται αποστράγγιση.

    3. Κάνε έναν επιτοίχιο κήπο με βότανα

    Αν έχεις μερικές ασορτί κούπες που θέλεις να επαναχρησιμοποιήσεις, αυτό είναι το τέλειο έργο. Εάν χρησιμοποιείς κεραμικές κούπες, ίσως χρειαστεί να κάνεις τη βάση πιο στιβαρή για να τις στηρίξεις και σκέψου να χρησιμοποιήσεις γάντζους για κύπελλα αντί για κλιπ καλωδίων. Θα χρειαστεί επίσης να ανοίξεις μια τρύπα στο κάτω μέρος της κούπας πριν ξεκινήσεις. Για καλύτερη αποστράγγιση, θα σε συμβουλεύαμε να τοποθετήσεις τις τρύπες στο πλάι μακριά από τις λαβές της κούπας. Φύτεψε βότανα σε κάθε ένα και τοποθέτησε το στον πάγκο της κουζίνας σου.

    Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Captcha verification failed!
    CAPTCHA user score failed. Please contact us!