Το Κόλπο για να Οργανώσετε τις Κούπες του Καφέ Χωρίς να Γεμίσετε τα Ντουλάπια της Κουζίνας σας

4038

Aν είστε λάτρεις του καφέ ή του τσαγιού, τότε μάλλον δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε επιπλέον χώρο για οργανώσετε όλα όσα χρειάζεστε για τα ζεστά σας ροφήματα. Αντικείμενα όπως δοχεία καφέ και πακέτα γλυκαντικών δημιουργούν εύκολα ακαταστασία αν δεν βρείτε γι’ αυτά συγκεκριμένο χώρο αποθήκευσης. Οι κούπες του καφέ μπορούν επίσης να πιάσουν πολύ χώρο, ειδικά για όσους έχουν μεγάλη συλλογή. Αν τα ντουλάπια είναι ήδη γεμάτα με κούπες και σας περισσεύουν κι άλλες που πρέπει να τακτοποιήσετε δοκιμάστε αυτό το hack από το TikTok. 

Ο χρήστης @notablerose μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει αυτό το έξυπνο DIY. Το μόνο που χρησιμοποίησε είναι μια βάση χαρτιού κουζίνας στην οποία πέρασε μια προς μια τις κούπες από τις λαβές τους. Το κόλπο αυτό είναι πολύ οικονομικό και δεν απαιτεί κόπο ή χρόνο. Για να οργανωθείτε σωστά αδειάστε το ντουλάπι και συγκεντρώστε όλες τις κούπες μαζί και επιλέξτε τις αγαπημένες σας που θέλετε να μείνουν έξω στον πάγκο.

Extra Tip: Σε περίπτωση που προμηθευτείτε μια ξύλινη βάση, μια πολύ ιδέα είναι να τη βάψετε σε ένα χρώμα της αρεσκείας σας για να χαρίσετε μια χρωματιστή πινελιά στην κουζίνα σας.

Δείτε το hack στο βίντεο που ακολουθεί: 

@notablerose #dollartree #papertowelholder #mugrack #tervis ♬ HOT & SPICY SALSA – Jaycee Mante

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!