Διακοπές σε …πλωτό σπίτι; Διάλεξε χώρα!

11

Τις 5 κορυφαίες ευρωπαϊκές περιοχές για διακοπές σε πλωτό σπίτι το 2025, αποκάλυψε η Le Boat, αναδεικνύοντας εντυπωσιακούς προορισμούς σε όλη τη γηραιά ήπειρο.
Γαλλία – Canal du Midi

Το εμβληματικό Canal du Midi, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, μαγεύει τους ταξιδιώτες με τα εκπληκτικά τοπία και τον βαθιά ριζωμένο πολιτισμό του. Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν από γοητευτικά χωριά, να απολαύσουν νόστιμη τοπική κουζίνα και να δοκιμάσουν παγκοσμίου φήμης κρασιά. Είτε πρόκειται για πικ νικ κάτω από τη σκιά των πλατάνων είτε για θαυμασμό ενός γραφικού ηλιοβασιλέματος, αυτή η περιοχή είναι ασυναγώνιστη αγαπημένη για πολλούς.
Γαλλία – The Camargue

Φημισμένο για την τραχιά ομορφιά του, το Camargue φιλοξενεί άγρια ​​άλογα, ροζ φλαμίνγκο και μεγάλες αλυκές. Αυτή η ξεχωριστή περιοχή προσφέρει μια περιπέτεια αισθήσεων με αρωματικά βότανα, φρέσκα θαλασσινά και τοπικά κρασιά.
Αγγλία – Τάμεσης

Η κρουαζιέρα κατά μήκος του ιστορικού ποταμού Τάμεση της Αγγλίας επιτρέπει στους ταξιδιώτες να απολαύσουν τη γοητεία των εμβληματικών ορόσημων από το Λονδίνο έως την ήρεμη ύπαιθρο του Oxfordshire.
Σκωτία – Το κανάλι της Καληδονίας και το Λοχ Νες

Το Καληδονιακό Κανάλι της Σκωτίας και η θρυλική λίμνη Λοχ Νες προσφέρουν στους ταξιδιώτες έναν μοναδικό συνδυασμό μυστηρίου και φυσικής ομορφιάς. Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν σε γραφικά τοπία, αρχαία κάστρα και υπέροχα χωριά, απολαμβάνοντας χορταστικά σκωτσέζικα γεύματα και ουίσκι παγκόσμιας κλάσης.

Ιταλία – Τα ενετικά κανάλια

Τα ρομαντικά βενετσιάνικα κανάλια της Ιταλίας παραμένουν ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφτεί κανείς το 2025. Οι ταξιδιώτες μπορούν να περάσουν μέσω των διάσημων πλωτών οδών της Βενετίας, να γευτούν αυθεντικά ιταλικά πιάτα και να βυθιστούν στη ζωντανή κουλτούρα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!