Με όγκο στον εγκέφαλο διαγνώστηκε πρωταγωνίστρια του Grey’s Anatomy

113

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για την υγεία της προέβη πρωταγωνίστρια της σειράς Grey’s Anatomy, λέγοντας ότι διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Ο λόγος για την Kate Walsh, η οποία υποδυόταν την Dr. Addison Montgomery, την πρώτη σύζυγο του Derek Shepherd, που εξομολογήθηκε ότι το 2015 αποφάσισε να επισκεφθεί τον γιατρό μετά από περιόδους ακραίας εξάντλησης και αφού είχε παρατηρήσει πως η δεξιά πλευρά του κεφαλιού της «έγερνε», ενώ δυσκολευόταν να ολοκληρώσει προτάσεις και να γυμναστεί.

«Η δασκάλα στο pilates μου είπε “ε, η δεξιά σου πλευρά γέρνει” και δεν ένιωθα πως κάτι πήγαινε στραβά αλλά τότε το είδα. Έπειτα, ενώ οδηγούσα, άρχισα να παρεκκλίνω προς τη δεξιά λωρίδα», λέει, σε συνέντευξή της στο Cosmopolitan και συνεχίζει: «η εξάντληση που ένιωθα ήταν τόση, που μπορεί να έπινα πέντε κούπες καφέ και ,παρόλα αυτά, να μην ένιωθα ξύπνια ή διαυγής. Κατά τον Απρίλιο άρχισα να αντιμετωπίζω μεγαλύτερες δυσκολίες. Ένιωθα σαν να έχω αφασία αλλά δεν ήταν πως απλά δεν έβρισκα τις λέξεις. Έχανα τον ειρμό της σκέψης μου, δεν μπορούσα να ολοκληρώσω προτάσεις και τότε ήταν που άρχισα πραγματικά να ανησυχώ».

kate-walsh Σοκ: Με όγκο στον εγκέφαλο διαγνώστηκε πρωταγωνίστρια του Grey’s Anatomy

Αν και υποπτευόταν πως τα συμπτώματα σχετίζονται με την εμμηνόπαυση, επισκέφθηκε έναν νευρολόγο, ο οποίος, αφού της έκανε μαγνητική τομογραφία, εντόπισε έναν όγκο στο μέγεθος λεμονιού στον εγκέφαλό της!

«Οι λέξεις “όγκος στον εγκέφαλο” δεν ήταν ποτέ στη λίστα μου. Πήγα να κάνω μαγνητική τομογραφία και, ξέρεις, είναι σοβαρό όταν δεν περιμένουν καν και σου λένε “ο ακτινολόγος θέλει να σε δει”. Και άρχισε να μου λέει “λοιπόν, φαίνεται πως έχεις έναν πολύ μεγάλο όγκο στον εγκέφαλο” -και τότε απλά εγκατέλειψα το σώμα μου. Ο βοηθός μου με είχε πάει στο γιατρό και έπρεπε να τον φωνάξω για να κρατά σημειώσεις επειδή εγώ είχα “φύγει”. Ήταν κάτι που δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ», αναφέρει η Kate, η οποία, τρεις μέρες μετά τη διάγνωση, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Ο όγκος, όπως σημειώνει το People, ήταν καλοήθης, ωστόσο, η εν λόγω περιπέτεια την έκανε να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη ζωή της: «όλα αυτά τα κλισέ υπαρξιακά πράγματα, όντως συμβαίνουν όταν έχεις όγκο στον εγκέφαλο, όπως “πώς θέλω, πραγματικά, να περάσω τη ζωή μου;”. Θέλω να είμαι με τους φίλους μου και την οικογένειά μου και να δουλεύω σε projects που έχουν τεράστια σημασία για εμένα και είναι διασκεδαστικά και προσφέρουν στην κοινωνία. Αλλά η υγεία μου έρχεται πρώτη και έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις