Κατερίνα Παπουτσάκη Τα κιλά της εγκυμοσύνης, το φύλο του μωρού και ο ρόλος – έκπληξη με την Demy

106

Για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της αλλά και για τον νέο της ρόλο στον κινηματογράφο μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ηθοποιός η οποία βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ετοιμάζεται να κρατήσει στην αγκαλιά της τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Παναγιώτη Πιλαφά και όπως είναι ήδη γνωστό περιμένουν αγοράκι.

«Θα κάνουν συμμορία! Έχω και σκύλο αρσενικό είναι και ο Παναγιώτης! Περιτριγυρίζομαι από άντρες» είπε αστειευόμενη ενώ αναφέρθηκε και στα κιλά της εγκυμοσύνης της που όπως αποκάλυψε είναι πολλά. «Έχω πάρει πάρα πολλά, αλλά δεν πειράζει θα τα χάσουμε. Αυτή τη φορά ίσως να επισπεύσω το χάσιμο των κιλών, θα το ήθελα η αλήθεια είναι, αλλά η προτεραιότητά μου είναι να είμαι εκεί για το μωρό» τόνισε.

Αναφέρθηκε και στον ρόλο που θα υποδυθεί στη νέα κινηματογραφική ταινία του Νίκου Ζαπατίνα «Περιμένοντας τη Νονά», όπου θα ενσαρκώσει τη μητέρα της Demy και με αφορμή αυτό αποκάλυψε και την ηλικία της.

«Το ζητούμενο είναι να πείσω ότι είμαι η μαμά της Demy στην ταινία, όχι πως αισθάνομαι εγώ σε σχέση με την ηλικία και όλα αυτά, δεν το σκέφτομαι καθόλου. Θα γίνω 40 σε λίγο καιρό, αλλά δεν έχω καθόλου θέμα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις