Χρόνια πολλά, Κέιτ! Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έκλεισε τα 37

67

Ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Instagram μοιράζεται μερικά χαριτωμένα στιγμιότυπα της Δούκισσας του Κέιμπριτζ για να γιορτάσει τα 37α γενέθλιά της!

««Χρόνια πολλά στην Αυτού Υψηλότητά της, Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Η Δούκισσα έχει αναλάβει καθήκοντα της βασίλισσας, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό και αφιερώνει τον χρόνο της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και οργανισμούς, μερικοί από τους οποίους έχουν στόχο την καλύτερη ζωή των παιδιών», διαβάζουμε στη λεζάντα της φωτογραφίας που την απεικονίζει με ένα φωτεινό ροζ φόρεμα.

Ωστόσο, το παλάτι του Kensington ήταν το πρώτο που έστειλε τις καλύτερες ευχές του στην Κέιτ, μοιράζοντας μια σόλο φωτογραφία της στο Instagram μαζί με τη λεζάντα: «Σας ευχαριστούμε όλους για όλα τα υπέροχα μηνύματά σας για τα γενέθλια της Δούκισσας του Κέιμπριτζ!

Το Clarence House, το σπίτι του πρίγκιπα Κάρολου και της Δούκισσας της Κορνουάλης, έστειλε τις ευχές του στην Κέιτ. «Επιθυμώντας η Δούκισσα του Κέμπριτζ να έχει ευτυχισμένα γενέθλια», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δείχνει τη Δούκισσα ντυμένη με ένα ολόμαλλο κατακόκκινο παλτό την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις