STOP Ελισαβετ στη χρήση του «Sussex Royal» από Χάρι και Μέγκαν

186

Απαγόρευση στη χρήση του βασιλικού όρου «Sussex Royal» σαν brand από τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να θέσει η βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, μετά από χρονοβόρες και πολύπλοκες συζητήσεις, η βασίλισσα και ανώτεροι αξιωματούχοι του παλατιού κατέληξαν στην απόφαση ότι Χάρι και Μέγκαν δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη λέξη «royal» δηλαδή «βασιλικός» στο μπραντ τους, από τη στιγμή που δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να είναι ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας και να προσπαθήσουν να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν ξοδέψει δεκάδες χιλιάδες λίρες προκειμένου να στήσουν τη νέα τους ιστοσελίδα Sussex Royal και μέσω αυτής να προωθήσουν το Instagram τους και να κλείσουν μελλοντικές δουλειές.

Επιδιώκουν επίσης να καταχωρίσουν το Sussex Royal ως παγκόσμιο εμπορικό σήμα για μια σειρά αντικειμένων και δραστηριοτήτων, όπως ρούχα, χαρτικά, βιβλία και διδακτικό υλικό.

Επιπλέον, έχουν λάβει μέτρα για τη δημιουργία μιας νέας φιλανθρωπικής οργάνωσης: το Sussex Royal, το ίδρυμα του δούκα και η δούκισσα του Σάσσεξ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντως, «οι μικρές λεπτομέρειες του ζητήματος της ονομασίας του εμπορικού σήματος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ εξετάζονται ακόμα».

Ωστόσο, μετά την απόφαση της βασίλισσας είναι σαφές ότι θα χρειαστεί να «επανατοποθετήσουν» την απόφασή τους καθώς είναι αυτονόητο ότι δεν θα μπορέσουν να χρησιμοποιούν το όνομα «Sussex Royal» όπως ήλπιζαν.

Η Daily Mail σημειώνει επίσης ότι «η εξέλιξη θεωρείται ότι αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τους Sussexes, οι οποίοι τώρα πρέπει να επανακαταχωρήσουν τα πάντα κάτω από μία νέα ετικέτα».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις