Ούτε Δούκα, ούτε πρίγκιπα. Να με λέτε σκέτο”Χαρι” !

177

Ενώ στον διεθνή Τύπο τίτλοι όπως «η Ελισάβετ παίρνει τους τίτλους από τη Μέγκαν και τον Χάρι», «η βασίλισσα δίνει το τελευταίο χτύπημα σε Χάρι και Μέγκαν» και «Τέλος για το “royal” για τους Sussexes», το ίδιο το ζευγάρι δεν δείχνει να πτοείται στο ελάχιστο από τα νέα δεδομένα στη ζωή του.

Από τη στιγμή, μάλιστα, που τα πράγματα επισημοποιήθηκαν και ο εκρόσωπος τους ανακοίνωσε ότι οι Sussexes δεν έχουν την πρόθεση να χρησιμοποιήσουν την προσωνυμία «Sussex Royal» μετά την άνοιξη του 2020, ο Χάρι έκανε την αρχή, αποδεικνύοντας ότι καμία στέρηση τίτλων και δικαιωμάτων δεν θα τον κάνει να μετανιώσει την απόφαση του.

Συγκεκριμένα, σήμερα o γιος του Καρόλου και τη Νταϊάνα βρέθηκε σε ένα συνέδριο με θέμα τον τουρισμό και ζήτησε απ’ όλους να τον φωνάζουν μόνο με το μικρό του όνομα. «Να με λέτε σκέτο Χάρι,» φαίνεται να ζήτησε από τον συντονιστή του συνεδρίου, Ayesha Hazarika, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή και ο τελευταίος φρόντισε να ενημερώσει το κοινό με μία φράση. «Μας ξεκαθάρισε ότι θέλει όλοι να τον φωνάζουμε απλά Χάρι, τίποτα περισσότερο, οπότε κυρίες και κύριοι, ένα θερμό χειροκρότημα για τον…Χάρι».

Το εν λόγω event, μάλιστα, δεν ήταν κάποια υποχρέωση του ζεύγους η οποία κανονίστηκε μετά την απόφαση τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, αλλά έλαβε χώρα στο πλαίσιο των πριγκιπικών τους επισκέψεων και θεωρείται η τελευταία που θα πραγματοποιήσει ο Χάρι σε αυτό το πλαίσιο.

Αναμένεται να ακολουθήσει μία 12μηνη μεταβατική περίοδος κατά την οποία όλες οι εκκρεμότες σχετικά με τη νέα τους θέση στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας θα έχουν αποσαφηνιστεί.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις