Saskia Connery: Η 24χρονη εγγονή του Sean Connery περνά την καραντίνα με βουτιές στις Μπαχάμες

306

Η Saskia Connery, η 24χρονη εγγονή του χολιγουντιανού αστέρα Sean Connery έχει γεμίσει το instagram της με ονειρεμένες παραλίες, γαλαζοπράσινα νερά και ειδυλλιακά ενσταντανέ που δεν θυμίζουν σε τίποτα καραντίνα.

Η κόρη του μοναχογιού του Sean Connery, Jason, είναι μοντέλο, έχει τη δική της συλλογή ρούχων και μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Μπαχάμες.

«Έχοντας ζήσει στις Μπαχάμες, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη και στο Παρίσι και έχοντας ταξιδέψει σχεδόν παντού, μου είναι εύκολο και οικείο να επικοινωνώ με ανθρώπους κάθε ηλικίας, κουλτούρας, θρησκείας και εθνικότητας. Μαθαίνω γρήγορα κι έχω ιδιαίτερο ένστικτο όταν πρόκειται πρόκειται για θέματα μόδας, μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων. Είμαι γεμάτη δημιουργικές ιδέες και μου αρέσει να αδράττω τις ευκαιρίες και να συνεργάζομαι με άλλους», περιγράφει η ίδια για τον εαυτό της στη σελίδα της στο LinkedIn.

Μαζί με τον πάμπλουτο σύντροφό της, τον 32χρονο Philip Muhr, κληρονόμο μιας από τις πιο εύρωστες οικογένειες Αμερικανο-Αυστριακών τραπεζιτών, περνούν την καραντίνα κάνοντας βουτιές στις Μπαχάμες και οι φωτογραφικές στιγμές τους είναι αξιοζήλευτες…

Δείτε φωτογραφίες τους:

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις