Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το κορίτσι του “Τροχού της Τύχης” ζει τον έρωτά του με τον Πέτρο Πυλαρινό

Δεν κρύβονται πια...

501

O Πέτρος Πυλαρινός, frontman του συγκροτήματος Alcatrash που συνοδεύει μουσικά τον Νίκο Μουτσινά στο “Καλό Καλοκαιράκι” και το κορίτσι του “Τροχού της Τύχης” είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν πια!

Οι φήμες πως είναι ζευγάρι ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλη μέσα από μια δήλωση του κατά τη διάρκεια της καραντίνας, πως ένα από τα προγράμματα που παρακολουθούσε φανατικά ήταν “Ο Τροχός της τύχης”.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν είχε αφήσει ασχολίαστο το γεγονός, με τον τραγουδιστή να μην παραδέχεται, αλλά και να μην αρνείται τίποτα εκείνη τη χρονική στιγμή.

Ωστόσο, στην συνέχεια κάποιες φωτογραφίες τους πρόδιδαν πως… τουλάχιστον μοιράζονται τα ίδια πράγματα.

Πριν λίγες ημέρες όμως, ο κύβος ερρίφθη και ο Πέτρος Πυλαρινός δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία με το κορίτσι του.

Οι δυο τους κάθονταν αγκαλιασμένοι δίπλα στην θάλασσα και απολάμβαναν το χρόνο που περνούσαν μαζί, δηλώνοντας έτοιμοι για το καλοκαίρι.

Ενώ, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, η Βάλια Χατζηθεοδώρου μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον τραγουδιστή σε συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του “The 2night show”.

«Είναι καλά. Οι συνθήκες ήταν λίγο δύσκολες η αλήθεια είναι. Έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού. Μας βρήκε μαζί το lockdown, οπότε μείναμε παραπάνω χρόνο μαζί. Καλά πάει. Θα δούμε. Έμαθα πως συγκατοικούσε με τον Ανδρέα. Δε μου τραγουδάει ποτέ. Δε μου μαγειρεύει, αλλά μου φέρνει φαγητό», ανέφερε σχετικά με την σχέση τους και το πρόσωπο της έλαμπε όταν μιλούσε για εκείνον…

Δείτε την συνέντευξή της:

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις