Αποχωρεί από τις Άγριες Μέλισσες και δηλώνει: «Δε μπορώ να πω ότι στενοχωριέμαι»

«Δεν θα είμαι του χρόνου στις Άγριες Μέλισσες»

382

Ακόμα ένα από τα κεντρικά πρόσωπα των “Άγριων Μελισσών” θα αποχωριστούν οι τηλεθεατές.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία υποδύεται την Θεοδοσία αποκάλυψε στη «Φωλιά των Κου Κου» και στον Γιάννη Πουλόπουλο πως τη δεύτερη σεζόν δε θα βρίσκεται στις “Άγριες Μέλισσες”, καθώς ο ρόλος της ολοκληρώνεται.

Όπως ανέφερε η ηθοποιός τα τελευταία της επεισόδια, δεν θα τα δούμε τώρα, καθώς ο πρώτος κύκλος λόγω της παύσης που είχε γίνει εξαιτίας της πανδημίας θα ολοκληρωθεί από Σεπτέμβρη.

«Δεν θα είμαι του χρόνου στις Άγριες Μέλισσες. Δε θα είμαι γιατί ο ρόλος της Θεοδοσίας δεν μπορεί να συνεχιστεί από γραφής, δεν γίνεται, μέχρι εκεί. Από την αρχή εγώ είχα συμφωνήσει ότι θα είμαι στην πρώτη σεζόν όλη, σε όλα τα επεισόδια, κάτι που έγινε. Από εκεί και πέρα άμα σε πάει κάπου το σενάριο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι΄αυτό.

Είναι περίεργο τώρα που το λέω αυτό. Είναι μια δουλειά που αγαπάω πάρα πολύ, νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι εκεί, αλλά δε μπορώ να πω ότι στενοχωριέμαι. Ένιωσα πως έκανε τον κύκλο του ο ρόλος και με τη σειρά μου και εγώ. Το τελευταίο επεισόδιο της Θεοδοσίας θα παιχτεί του χρόνου» , ανέφερε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις αλλαγές που είχαν γίνει στα γυρίσματα λόγω της πανδημίας, αλλά και πως προσαρμόστηκαν σιγά σιγά σε αυτό. Επιπλέον, η ίδια θα ήθελε να κάνει και το τεστ αντισωμάτων, καθώς είχε αρρωστήσει πριν μπούμε σε lockdown.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις