Η Νάντια Μπουλέ επιστρέφει στην τηλεόραση με ρόλο έκπληξη!

Που θα την δούμε την επόμενη σεζόν;

382
Πηγή φωτογραφίας Instagram @nadiaboule

Ένα καινούριο σίριαλ θα κάνει την εμφάνιση του την επόμενη σεζόν στον Alpha και σε αυτό θα δούμε την Νάντια Μπουλέ!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Πρω1νού και του Άρη Καβατζίκη πρωταγωνίστρια της σειράς θα είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ τους κεντρικούς ρόλους ενός από τα ζευγάρια που θα πρωταγωνιστήσουν θα κρατήσουν ο Γιώργος Χρυσοστόμου με την Νάντια Μπουλέ!

“Πρωταγωνίστρια στο δραματικό σίριαλ που θα προβάλλεται Δευτέρα – Τρίτη θα είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού. Θα έχει το ρόλο της πολύ κακιάς μάνας που έχει τέσσερις γιους. Ο ένας θα είναι ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος θα ταξιδέψει από το Los Angeles στην Ελλάδα και ο άλλος γιος θα είναι ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Γυναίκα του Γιώργου Χρυσοστόμου θα είναι η Νάντια Μπουλέ! Η οποία για πρώτη φορά θα κάνει τηλεοπτικό ρόλο δραματικό”, αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης.

Η Νάντια Μπουλέ, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί στο μιούζικαλ, αφού το τραγούδι είναι η μεγάλη της αγάπη, το καλοκαίρι θα βρίσκεται σε περιοδεία με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, με μια σύνθεση πάνω σε 4 έργα του Φ.Λόρκα (Γέρμα, Θαυμαστή Μπαλωματού, Ματωμένο Γάμο και το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα).

Σκηνοθέτης της νέας δραματικής σειράς θα είναι ο Στέφανος Μπλάτσος, ο οποίος σκηνοθέτησε το “Έρωτας Μετά” στον Alpha.

Δείτε όσα αποκάλυψαν αποκλειστικά στο Πρω1νό:

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις