Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη παντρεύτηκαν!

Λίγο πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

181

Μπορεί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη να περιμένουν με ανυπομονησία να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, όμως λίγο πριν τον ερχομό του αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δυο τους κράτησαν κρυφό αυτό το γεγονός από τα φώτα της δημοσιότητας και παντρεύτηκαν υπό την παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών.

Ωστόσο, την ευχάριστη είδηση πρόδωσαν οι κουμπάροι του ζευγαριού, Βένια Καραγιάννη και Άγγελος Μπούρας με μια τους ανάρτηση στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον Άγγελο Μπούρα, στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Τους παντρέψαμε και ποζάρουν οι κουμπάροι ! @angelosbouras Να μας ζήσουν @abourdoumis @lenakidrs #weddingday #family #friendship #happymoments».

Μάλιστα, το στιγμιότυπο που δημοσίευσε ο Άγγελος Μπούρας προδίδει την τοποθεσία όπου παντρεύτηκαν, δηλαδή στην παραθαλάσσια κωμόπολη τα Βραχναίικα στον νομό Αχαΐας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από τον γάμο τους, ωστόσο οι συγγενείς της Λένας Δροσάκη δημοσίευσαν μία φωτογραφία από την ώρα της προετοιμασίας, ενώ εκείνη ποζάρει φορώντας το νυφικό της.

Δείτε τις παρακάτω:

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις