Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κάνει βουτιές στη θάλασσα με την εγκυμονούσα σύζυγό του, Λένα Δροσάκη!

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού!

244

Ευτυχισμένες στιγμές και πρωτόγνωρες στιγμές βιώνουν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί πολύ σύντομα, ενώ το περασμένο Σάββατο ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι που τον ερχόμενο Αύγουστο θα γίνουν γονείς, παντρεύτηκαν έχοντας στο πλευρό τους στενούς φίλους και συγγενείς.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Βένια Καραγιάννη και Άγγελος Μπούρας, μέσα από τους λογαριασμούς των οποίων στα social media γνωστοποιήθηκαν και τα χαρμόσυνα.

Το ζευγάρι απολαμβάνει σήμερα τις βουτιές του στην θάλασσα και οι δυο ηθοποιοί μοιράστηκαν με τους followers τους πολλές φωτογραφικές στιγμές, μέσα στις οποίες διακρίνεται και η φουσκωμένη κοιλίτσα της Λένας Δροσάκη

“Η Λένα με έφερε κοντά στον εαυτό μου”, είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή του ο ηθοποιός, ο οποίος αναφέρθηκε και στο μωράκι που περιμένουν: “Συγκινούμαι. Όταν δω κάτι που μου ταρακουνάει την καρδιά, συγκινούμαι είτε είναι κάτι στενάχωρο είτε είναι κάτι πολύ όμορφο, θα δακρύσω. Τελευταία φορά που δάκρυσα ήταν τις προάλλες που ένιωσα το μωρό στην κοιλιά. Μιλούσα στην κοιλίτσα της, και σαν να μου μιλούσε, είχαμε μια συνομιλία. Δε ξέρω, μπορεί να είναι και στο δικό μου το μυαλό αλλά έτσι ένιωσα, δεν έχει σημασία”.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις