Άγριες Μέλισσες: Ποιο είναι το μικρό αγόρι που παίζει το γιο της Ασημίνας και του Νικηφόρου και ενθουσίασε με την ερμηνεία του!

705

 

Διαφάνι 6 χρόνια μετά, ανάμεσα στους ήρωες της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς ”Άγριες Μέλισσες” ξεδιπλώνει το ταλέντο του και ένα 5χρονο αγόρι που υποδύεται με επιτυχία τον μικρό Σέργιο-Γιώργη.

Είναι ο τηλεοπτικός γιος της Ασημίνας και του Νικηφόρου ο οποίος, ως μικρός Σέργιος κερδίζει τις εντυπώσεις για την ερμηνεία του, τη φυσική του χάρη και την απλότητα του. Μάλιστα εκπληκτική είναι η ομοιότητα του μικρού ηθοποιού με τον τηλεοπτικό μπαμπά του Νικηφόρο, Αναστάση Ροϊλό!

Το μικρό αγόρι, το οποίο υποδύεται τον μικρότερο Σεβαστό, μεγάλωσε στην Αθήνα έχει μία μεγαλύτερη αδελφή η οποία είναι 8 χρονών. Το όνομα του είναι Σπύρος Ντούγιας και από νωρίς άρχισε να αποκαλύπτει το επικοινωνιακό του χάρισμα και το ταλέντο του.

Η συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές και σε διαφημιστικό σποτ ήταν επιτυχής και σύντομα άρχισαν να μιλούν για ένα νέο παιδί- θαύμα που εντυπωσίασε με τις ερμηνείες του.
Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν είχε πάρει μέρος στη σειρά “Άν ήμουν πλούσιος” όπου υποδυόταν το γιο της Κατερίνας Γερονικολού.

Φέτος ο μικρός Σπύρος Ντούγιας μας συστήνεται ως Σέργιος- Γιώργης Σεβαστός. Ήδη από το χθεσινό επεισόδιο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και το αστέρι του, ήδη, έχει αρχίσει να λάμπει.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις