More

    Ο «Άνδρας της Χρονιάς» Τζορτζ Κλούνεϊ εξηγεί γιατί έδωσε σε 14 κολλητούς του από 1 εκατ. δολάρια!

    Ο «Άνδρας της Χρονιάς» του GQ, Τζορτζ Κλούνεϊ σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

    254

    Ο Τζορτζ Κλούνεϊ κέρδισε τον τίτλο του «Άνδρα της Χρονιάς» του περιοδικού GQ. Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό ο πασίγνωστος ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις για την οικογενειακή του ζωή, για το μέλλον του στον κινηματογράφο αλλά και για το πώς περνάει τον χρόνο του στην καραντίνα.

    Ωστόσο, στην ίδια συνέντευξη, ο Κλούνεϊ επιβεβαίωσε και τις φήμες που υποστήριζαν ότι το 2013 είχε δώσει από 1 εκατ. δολάρια σε 14 στενούς του φίλους! Όπως είχε δηλώσει ο Ράντι Γκέρμπερ σε παλαιότερη συνέντευξη στο MSNBC, ο Κλούνεϊ είχε καλέσει τους 14 φίλους του σε δείπνο και έδωσε στον καθένα τους από μία βαλίτσα που περιείχε 1 εκατ. δολάρια σε μετρητά!

    «Βασικά σκέφτηκα ότι αν με χτυπήσει λεωφορείο, είναι όλοι στην διαθήκη μου. Γιατί λοιπόν να περιμένω να με χτυπήσει λεωφορείο;», εξήγησε και διευκρίνησε ότι αυτό συνέβη προτού παντρευτεί και δεν φανταζόταν ότι θα αποκτούσε οικογένεια.

    «Σκέφτηκα ότι το μόνο που έχω είναι αυτοί οι τύποι, οι οποίοι μέσα σε μια περίοδο 35 ετών με βοήθησαν με τον έναν ή άλλο τρόπο. Κοιμήθηκα στους καναπέδες τους όταν ήμουν χάλια. Μου δάνεισαν χρήματα όταν ήμουν άφραγκος. Με βοήθησαν όταν χρειαζόμουν βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια. Και τους βοήθησα και εγώ όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, σκέφτηκα, ότι χωρίς αυτούς δεν θα είχα τίποτα απ΄όλα αυτά». Μάλιστα συνέχισε επιβεβαιώνοντας ότι οι βαλίτσες μάρκας Tumi, πράγματι περιείχαν χρήματα!

    Εκείνο το πρωινό που έδωσε τη συνέντευξη στο GQ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε κάνει μια επέμβαση στον αυχένα του. Είχε ένα πρόβλημα με το δίσκο του το οποίο προκλήθηκε από το τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μοτοσικλέτα του στην Ιταλία το 2018.

    Ωστόσο, με αφορμή την επέμβαση οι γιατροί ανακάλυψαν ακόμα ένα πρόβλημα: αρθρίτιδα! «Είναι ωραίο να μεγαλώνεις, έτσι δεν είναι;» σχολιάζει αστειευόμενος.

    Αυτό που του έχει μείνει χαρακτηριστικά στο μυαλό του είναι ότι ενώ βρισκόταν να κείτεται τραυματισμένος στο οδόστρωμα νομίζοντας ότι βιώνει τις τελευταίες του στιγμές καθώς περίμενε να έρθει το ασθενοφόρο, ο κόσμος που είχε μαζευτεί γύρω του δεν σταμάταγε να τον βγάζει βίντεο και φωτογραφίες σε αυτή την κατάσταση. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ενώ εγώ νόμιζα ότι ίσως να ζω τις τελευταίες μου στιγμές, για όλους τους υπόλοιπους ήταν ένα κομμάτι ψυχαγωγίας», ανέφερε χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας ότι το μόνο που σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή ήταν ότι δεν θα έβλεπε ξανά τα δύο του παιδιά που τότε ήταν ενός έτους.

    Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Κλούνεϊ περιγράφει πώς περνάει την καθημερινότητα του στην καραντίνα «Σφουγγαρίζω, σκουπίζω, βάζω πλυντήριο και πλένω τα πιάτα καθημερινά. Κούρεψα τα μαλλιά μου όπως και των παιδιών μου. Αισθάνομαι όπως η μητέρα μου το 1964. Και ξέρεις, καταλαβαίνω γιατί έκαψε το σουτιέν της».

    Μιλώντας για την καραντίνα λόγω κορονοϊού αναφέρει τί του έχει λείψει: «Με σκοτώνει που δεν μπορώ να δω συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν. Που δεν μπορώ να δω τον Μπόνο και τους U2 live. Όμως, υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα».

    Ο Κλούνεϊ μιλάει επίσης για την επερχόμενη νέα ταινία του The Midnight Sky που θα κυκλοφορήσει στο Netflix και την επιλογή του να εμφανίζεται σπάνια πλέον μπροστά από την κάμερα.

    Αν σας τρώει η περιέργεια πάντως, ένας από τους λόγους είναι ότι θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με τη σύζυγό του Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ.

    Όπως εξηγεί ο ίδιος δεν περίμενε ποτέ ότι θα παντρευόταν ξανά ή ότι θα αποκτούσε παιδιά. Είχε αποφασίσει ότι «θα δουλεύω, έχω υπέροχους φίλους, η ζωή μου είναι γεμάτη, περνάω καλά. Όμως δεν ήξερα πόσο κένη ήταν η ζωή μου μέχρι που συνάντησα την Αμάλ. Και τότε όλα άλλαξαν», παραδέχεται.

    Αναφερόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ ο Κλούνεϊ τον χαρακτηρίζει ως τον «τύπο με τα χάλια μαλλιά που πήγαινε στα κλαμπ της Νέας Υόρκης και κυνηγούσε τις γκόμενες. Αυτό ήταν» .

    Όσο για τον ίδιο, καταθέτει: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα πλέον. Όσο περνούν τα χρόνια σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπώ. Αγαπώ αυτή τη δουλειά. Και δεν θέλω να πάω στα 60 και να ανησυχώ τι σκέφτεται για εμένα ο σκηνοθέτης ή ένας νεότερος παραγωγός ή το στούντιο». Έτσι επιλέγει να βρίσκεται πίσω από την κάμερα και να σκηνοθετεί. «Η σκηνοθεσία είναι ο ζωγράφος. Το να παίζεις και να γράφεις είναι οι πίνακες».

    Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις