Πέτρος Κωστόπουλος – Κατερίνα Λιόλιου: Το κοινό στιγμιότυπο από τις διακοπές τους στο Ντουμπάι μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Δείτε βίντεο!

449

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει ανοίξει νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή, αφού σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης είναι σε σχέση με την 26χρονη τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice.

«Τον έχουν δει τον τελευταίο μήνα πολύ διαχυτικό, πολύ ζεστό με την Κατερίνα Λιόλιου. Δεν ξέραμε ότι είναι μαζί, μέχρι που άρχισαν να κυκλοφορούν δίχως να κρύβουν αυτό που νιώθουν.

Όσοι τους έχουν δει μιλούν για πιασμένα χέρια, φιλιά στο στόμα, πάθος που δεν κρύβεται και μάλιστα αυτόν τον έρωτα τον ζουν τις τελευταίες μέρες στο Ντουμπάι.

Εκεί, όσοι τους έχουν δει λένε ότι καθόλου δεν κρύβουν το συναίσθημα που νιώθουν και είναι πολύ ζεστοί μεταξύ τους», αποκάλυψε συγκεκριμένα στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Μάλιστα στις διακοπές τους στο Ντουμπάι στην κοινή τους παρέα βρίσκεται και ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και το πρώτο κοινό τους στιγμιότυπο.

Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε όλοι την παρέα να βρίσκεται σε ένα αυτοκίνητο και κάνει σαφάρι, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να κάθεται στη θέση του συνοδηγού, ενώ η Κατερίνα Λιόλιου κάθεται δίπλα στον Χάρη Σιανίδη.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις