Elizabeth Hurley: Διατηρεί το sex appeal της στα 55 της χρόνια

Το επιβεβαιώνει, ποζάροντας topless στα χιόνια για τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

113
Φωτογραφία instagram @elizabethhurley1

H Elizabeth Hurley είναι μία από τις γυναίκες που δεν άφηναν ποτέ αδιάφορο τον αντρικό πληθυσμό, ειδικά κατά τη χρυσή εποχή των 90s. Σήμερα, στα 55 της πια, η Βρετανίδα ηθοποιός εξακολουθεί να διατηρεί τη γοητεία της, φροντίζοντας συχνά-πυκνά να την επιδεικνύει μέσω του account της στο Instagram.

Αυτή τη φορά και μέσω του τελευταίου της post, η Hurley ποζάρει στα χιόνια, φορώντας μόνο το κάτω μέρος από ένα λευκό μπικίνι και ένα γούνινο παλτό. Για λεζάντα, αρκέστηκε απλά σε ένα “Πώς θα μπορούσα να αντισταθώ;“.

Από την Πωλίνα Φράγκου

Τα σέξι στιγμιότυπα της στα social media είναι αρκετά, αν και πολλοί την κατακρίνουν. Όπως για παράδειγμα ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής Good Morning Britain, Piers Morgan, που χαρακτηρίζει τις εν λόγω φωτογραφίες ανατριχιαστικές. Ο κυριότερος λόγος που το κάνει αυτό είναι γιατί, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο ίδιος, τις τραβάει συνήθως ο 19χρονος γιος της Hurley. Οκ, αυτό είναι πραγματικά άβολο.

Σε κάθε περίπτωση, οι fans/followers της λατρεύουν να βλέπουν τη σέξι πλευρά της, όπως άλλωστε μαρτυρούν και τα χιλιάδες likes των φωτογραφιών της.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις