Πάνος Ράπτης: Αποκαλύπτει το λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς από το Masterchef

Η συμμετοχή του στο ριάλιτι το 2010.

221

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, ο Πάνος Ράπτης αποχώρησε οικειοθελώς από τον Διαγωνισμό, ξαφνιάζοντας τους κριτές αλλά και τους συμπαίκτες του. Ο νεαρός μάγειρας αποφάσισε να αφήσει στη μέση το όνειρο του MasterChef και να επιστρέψει στην καθημερινότητα του εκτός παιχνιδιού.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Πάνος Ράπτης βρέθηκε καλεσμένος στη Φωλιά των ΚουΚου και αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι μαγειρικής: «Ο λόγος που αποχώρησα από το παιχνίδι ήταν καθαρά γιατί μέσα μου δεν αισθανόμουν αυτό που αισθάνθηκα στην αρχή όταν μπήκα στο παιχνίδι. Επειδή δεν ήθελα να αλλοιωθεί η εικόνα μου και να αλλάξει ο χαρακτήρας μου, ήταν κάτω από πολύ σκέψη αυτή η απόφαση μου. Δεν υπάρχει λόγος να πιεζόμαστε. Είμαι ένας άνθρωπος που μαρέσει πολύ το χιούμορ, είμαι κάφρος με την καλή έννοια. Έχω συνδεθεί πολύ μέσα στο σπίτι φιλικά με τον Γιάννη και τον Διονύση. Με όλα τα παιδιά έκανα παρέα, ήμουν το ίδιο και μπροστά στην κάμερα και πίσω στην κάμερα.

Η φιλία η πραγματική θα χτιστεί μετά το MasterChef. Από εκεί και πέρα ο χρόνος θα δείξει. Το ήθελα, το χρειαζόμουν. Ήθελα να δω άλλους ανθρώπους που με κάνουν να γελάω. Σίγουρα ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Θεώρησα μέσα μου ότι θα ήθελα να αποχωρήσω για να αισθανθώ εγώ καλύτερα».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις