Κατερίνα Βρανά: Ένα διάστημα δεν έβλεπα καθόλου – Το βρήκα σουρεάλ να είμαι και παράλυτη και τυφλή

Συγκλονίζει η γνωστή stand up comedian, Κατερίνα Βρανά, η οποία μίλησε για την επικοινωνία που έχει με τον κόσμο, τη σημασία του χιούμορ και τον έρωτα.

151

Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά, η οποία μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. Η γνωστή stand up comedian βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη!” και εξομολογήθηκε το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της.

“Είμαι νορμάλ άνθρωπος. Είμαι πιο αισιόδοξη από ότι απαισιόδοξη. Δεν θα μπορούσε να συμβεί αναπηρία σε πιο ευγνώμονα άνθρωπο. Οπότε δεν μου άλλαξε πολλά πράγματα στη ζωή μας. Είχα αγχωθεί πολύ ως ελεύθερη επαγγελματίας και κάνοντας αυτό που κάνω ήθελα πάρα πολύ να δουλεύω σε όποια χώρα θέλω. Πίεζα τον εαυτό μου και δεν σταμάταγα να δουλεύω. Το σώμα μου βάραγε καμπανάκια συνέχεια και εγώ τα αγνοούσα συνέχεια. Και να ‘μαστε. Έχω μάθει πλέον να πηγαίνω με ρυθμούς που με βολεύουν” σημείωσε σχετικά.

Σε ότι αφορά στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, είπε ότι αυτό που την πίεσε περισσότερο ήταν το πρόβλημα στην όραση. “Η όραση είναι το χειρότερο. Γιατί δεν μπορώ να φάω. Δεν βλέπω καλά κοντά. Ένα διάστημα δεν έβλεπα καθόλου. Το βρήκα σουρεάλ να είμαι και παράλυτη και τυφλή. Είπα δεν το δέχομαι. Σιγά σιγά άρχισε να επανέρχεται η όρασή μου” πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις