Νότης Χριστοδούλου: Η συμμετοχή στο Fame Story πριν 19 χρόνια, η απώλεια της μητέρας του και τη ζωή του σήμερα

Πίσω στο 2002, ο Νότης Χριστοδούλου είχε μπει στην καθημερινότητα των τηλεθεατών μέσα από τη συμμετοχή του στο talent show Fame Story.

137

Πίσω στο 2002, ο Νότης Χριστοδούλου είχε μπει στην καθημερινότητα των τηλεθεατών μέσα από τη συμμετοχή του στο talent show Fame Story. Ο τραγουδιστής, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο συμπαθείς παίκτες, κατάφερε τότε να κερδίσει το έπαθλο.

«Όλοι στο Fame Story ξύπναγαν 8 το πρωί, κι εγώ 15:00 γιατί ήξερα τι να κάνω στο επεισόδιο για να παίξει», αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στη Δέσποινα Καμπούρη.

«Η ζωή μου άλλαξε σε μια νύχτα. Από τη διαφήμιση, σαν σκηνογράφος που δούλευα, πήρα μια απόφαση ότι θα γίνω τραγουδιστής. Δηλώνω συμμετοχή, χωρίς να ξέρω τι είναι τονικότητες και τα σχετικά, αλλά με μια μικρή εμπειρία στον χώρο της διαφήμισης, όπου ήξερα πως να λανσάρω τον Νότη. Ξαφνικά βρέθηκα να με ξυπνάει η μητέρα μου και να μου λέει: «Ξύπνα, έχουν έρθει εκπαιδευτική εκδρομή τρία σχολεία στο σπίτι». Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Τότε είχα την ανάγκη της επιβεβαίωσης. Την πρώτη φορά που πήγα στα νυχτερινά κέντρα, τραγουδούσα κιόλας. Ήταν κάτι πολύ μακρινό από εμένα. Κάναμε πρόβα τζενεράλε κι εγώ έβαφα το καμαρίνι μου. Δεν ήμουν γι’ αυτό τον χόρο. Δεν τον ήξερα. Πρέπει να έκατσα σε όλη αυτή την υπόθεση γύρω στον 1,5 χρόνο. Υπήρχαν και πάρα πολλές αρνητικές κριτικές και για τις επιλογές μου και για τη φωνή μου, που ήταν βάσιμες, αλλά δεν μου άρεσε το περιβάλλον.

Έπειτα ασχολήθηκα πάλι με το design και τη σκηνογραφία και το art direction. Ο κάθε άνθρωπος έχει μια ανοιχτή συνομιλία με τη ματαιοδοξία του. Το έχω ζήσει. Έχω βρεθεί από το σπίτι μου να υπογράφω αυτόγραφα στη Νέα Υόρκη. Το ότι εγω τραγούδησα με τον Tom Jones στις Κάννες, είναι κάτι που το παίζω στο Youtube και γελάμε με τους φίλους μου.

Με αναγνωρίζουν ακόμα στον δρόμο, δεν ένιωθα άβολα, το απολαμβάνω… Με φόβιζε η αναγνωρισιμότητα στην αρχή. Δεν μπορούσα να πάρω ταξί, να μπω στο λεωφορείο. Πριν 3 χρόνια μπήκα στο μετρό», δήλωσε ο Νότης Χριστοδούλου.

«Ήταν αναμενόμενο να δεχτούμε πόλεμο από καλλιτέχνες. Πήγαμε με τον Αντώνη Βαρδή σε συναυλία στον Βόλο, ανεβήκαμε στην σκηνή και όλοι φώναζαν το όνομά μου. Ο Βαρδής ήταν υποστηρικτικός. Αυτή είναι η δύναμη της τηλεόρασης», ανέφερε ακόμα.

Μετά την απώλεια της μητέρας μου έκανα ψυχοθεραπεία. Ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών, που δεν είχα σχέση με τον πατέρα μου. Όλο το αξιακό μου σύστημα είχε δομηθεί γύρω από τη μητέρα μου. Δεν είχα σχέσεις με τον πατέρα μου. Όταν πέρασα πρώτος στην Αρχιτεκτονική ήρθε να με συγχαρεί. Ήταν επιλογή του μπαμπά μου να μην έχουμε επαφή.

Θα ήθελα να έχω παιδί. Βέβαια, νομοθετικά δεν επιτρέπεται στους ομοφυλόφιλους. Κάποια στιγμή, θα… Δεν ξέρω αν θα είμαι ιδανικός γονέας. Δεν ξέρω αν όλοι οι άνθρωποι είναι ικανοί να αναλάβουν αυτή την ευθύνη.

Ο Νότης Χριστοδούλου έχει αναλάβει και κάνει σκηνογραφία σε μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής όπως η Νατάσα Μποφίλιου, η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Ενώ πριν γίνει ευρέως γνωστός μέσα από το Fame Story ήταν ο σκηνογράφος του Αντώνη Ρέμου.

Δείτε όλα όσα είπε:

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις