Yanet Garcia: Η πιο “καυτή μετεωρολόγος του κόσμου”

Η Yanet Garcia προκαλούσε πάντοτε καταιγίδες.

252

Αν είσαι τακτικός αναγνώστης αντρικών lifestyle Μέσων αποκλείεται να μην την έχει πάρει κάπου το μάτι σου. Η Yanet Garcia, που γεννήθηκε μία ημέρα σαν σήμερα (στις 15 Νοεμβρίου 1990) στο Μοντερέι του Μεξικό, κατάφερε να γίνει γνωστή ως η πιο καυτή μετεωρολόγος του πλανήτη. Φυσικά, οι επιστημονικές της γνώσεις ποτέ δεν εκτείνονταν έως εκεί και απλά ήταν ένα κορίτσι που παρουσίαζε τον καιρό -με το δικό της μοναδικό στυλ είναι η αλήθεια- προτού ακολουθήσει το δρόμο της influencer. Ναι, ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ.

Ο καλός μας ο καιρός

Tα δελτία καιρού πέρα από χρήσιμα, θα ήταν και κάπως αδιάφορα για όλους αν δεν υπήρχαν οι παρουσιαστές τους, που συχνά πυκνά διεκδικούν ακόμη και τον τίτλο του σταρ.

Μία τέτοια είναι και η Yanet Garcia, η οποία ξεχωρίζει για την αξιοθαύμαστη σιλουέτα της και πιο συγκεκριμένα για ένα καλοφτιαγμένο σημείο του κορμιού της. Μάλλον είναι στοιχεία που μπορεί να προσθέσει στο βιογραφικό της δίπλα από το πτυχίο στα ΜΜΕ που κατέχει.

H 31χρονη πια παρουσιάστρια, με μια πρώτη ματιά στο γυαλί, μοιάζει να μην έχει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο. Μέχρι τη στιγμή που θα γυρίσει προφίλ. Η  Garcia έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε αρκετά δημοφιλή τηλεπερσόνα στη χώρα της, το Μεξικό, συμμετέχοντας σε διάφορα shows, καθημερινές εκπομπές και τηλεοπτικές σειρές, πέρα από το να παρουσιάζει τον καιρό.

Ευτυχώς για κάθε ενδιαφερόμενο, φροντίζει να ενημερώνει τακτικά τον λογαριασμό της στο Instagram, για να έχει ο καθένας -ιδιαίτερα ο αντρικός πληθυσμός- σφαιρική άποψη και ενημέρωση, πέρα από το πού θα βρέξει ή πού θα σημειωθούν καύσωνες.

Πέρα από όλα αυτά, έχει εξελιχθεί εσχάτως και σε σταρ του OnlyFans, όπου… ξέρεις.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις