H άγνωστη πριγκίπισσα Σαρλίν: Το περίεργο μήνυμα του παλατιού που θύμισε αποχαιρετισμό

295

Τα πιο δύσκολα γενέθλια της ζωής της ήταν τα φετινά για την πριγκίπισσα Σαρλίν. Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου είναι γεννημένη στις 25 Ιανουαρίου του 1978 και γιόρτασε τα 44α γενέθλιά της σε άγνωστη τοποθεσία, μακριά από την οικογένειά της.

Για πρώτη φορά, η Σαρλίν γιόρτασε τα γενέθλιά της μακριά από τα παιδιά της, ενώ το πριγκιπάτο του Μονακό ανησυχεί πλέον σοβαρά για την κατάσταση της ψυχικής υγείας της.

H άγνωστη πριγκίπισσα Σαρλίν: Το περίεργο μήνυμα του παλατιού που θύμισε αποχαιρετισμό

Η μοναδική φορά που η Σαρλίν εθεάθη στο Μονακό ήταν τον περασμένο Νοέμβριο, όταν όλος ο κόσμος την είδε να επιστρέφει στο παλάτι θυμίζοντας σκιά του εαυτού της.

Ωστόσο, η εμφάνιση αυτή έγινε απλά για επικοινωνιακούς λόγους, προκειμένου το παλάτι να κλείσει τα στόματα όσων υπονοούσαν ότι η αιτία της παρατεταμένης απουσίας της πριγκίπισσας είναι τα προβλήματα στον γάμο της με τον Αλβέρτο.

Το μήνυμα του παλατιού για τα γενέθλιά της

Με αφορμή τα γενέθλια της Σαρλίν, το πριγκιπάτο δημοσίευσε ένα βίντεο για να ευχηθεί χρόνια πολλά στην εξαφανισμένη πριγκίπισσα.

Δεδομένου ότι η Σαρλίν βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά από το παλάτι, φέτος δεν υπήρξε κάποια νέα φωτογραφία της για να σηματοδοτήσει τα 44α γενέθλιά της.

princess charlene

Έτσι το παλάτι έφτιαξε ένα κολάζ με μια αναδρομή στη ζωή της Σαρλίν από τότε που ήταν μικρή μέχρι πρόσφατα... Ένα κολάζ που περιέχει πολλές όμορφες στιγμές της Σαρλίν από την παιδική και εφηβική της ηλικία, αλλά και από το παλάτι, κάποιες από τις οποίες δεν είχαμε δει ποτέ, το οποίο όμως σε κάποιους θύμισε αποχαιρετισμό…

Δείτε παρακάτω μερικά από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που περιλαμβάνει το βίντεο.

charlene

 

charlene

 

charlene

 

charlene

 

charlene

 

charlene

 

charlene

 

charlene

 

charlene

 

charlene

 

charlene

Δείτε παρακάτω το μήνυμα του παλατιού για τα γενέθλια της Σαρλίν.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις