Χώρισαν Αθηνά New York και Αλέξης Παππάς

273

Η Αθηνά New York δηλώνει και πάλι ελεύθερη και ωραία, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες για τον χωρισμό της από τον Αλέξη Παππά.

Το ζευγάρι του The Bachelor 2 δεν είναι πλέον μαζί, μετά από μια περίοδο έντονης φημολογίας για την σχέση του. Την αποκάλυψη έκανε η Αθηνά New York μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και η Αθηνά New York δήλωσε στο instagram: «Δεν θα πω ψέματα, ευχόμουν να είχα έναν Βαλεντίνο φέτος! Για πάντα μόνη» έγραψε η πρώην παίκτρια του The Bachelor αποκαλύπτοντας έτσι πως είναι και πάλι μόνη στα προσωπικά της.

Στη συνέχεια η Αθηνά New York αποκάλυψε τα  δώρα που θα ήθελε να πάρει στον εαυτό της για τον Βαλεντίνο, μιας και δεν έχει κάποιον σύντροφο στο πλευρό της.

Αλέξης Παππάς – Αθηνά New York: Τίτλοι τέλους για την σχέση τους

Δεν έχουν πάνω από τρεις μήνες από τότε που το The Bachelor 2 έριξε αυλαία με τον Αλέξη Παππά να ανακοινώνει στην Αθηνά New York πως θέλει να συνεχίσουν μαζί.

Τα πράγματα ωστόσο άλλαξαν σύντομα για το ζευγάρι, μιας και η Αθηνά New York αναχώρησε εκτάκτως για την Αμερική μιας και η βίζα της είχε λήξει.

Τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν τα Χριστούγεννα, όταν ο Αλέξης Παππάς συνομίλησε Live στο instagram με την Αθηνά του.

Έκτοτε οι αναρτήσεις αλλά και οι αναφορές στα social media περιορίστηκαν αισθητά. Ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος έφερε και το επίσημο τέλος στη σχέση τους, με τον Αλέξη Παππά να κρατά την σιωπή του για την προσωπική του ζωή.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις