Ο πιο δύσκολος κριτής της Μαρίας Ηλιάκη είναι η 1,5 ετών κόρη της Κατερίνα

83

H epic αντίδραση της μικρής Κατερίνας Μανουσάκη στο εντυπωσιακό χτένισμα της μαμάς της, Μαρίας Ηλιάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη έχει χιούμορ και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Ειδικά στα social media, η δημοσιογράφος αυτοσαρκάζεται συχνά, ενώ μοιράζεται με τους fans της και πολλές αστείες στιγμές με την κόρη της, Κατερίνα. Όπως έγινε και σήμερα, δηλαδή.

Για να καταλάβεις, η Μαρία δημοσίευσε χθες (28/12) στο Instagram μια φωτογραφία με ένα grande χτένισμα, το οποίο εντυπωσίασε πολλούς followers της, αλλά και τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος σχολίασει βάζοντας emoji με φωτιές. Τα likes και τα σχόλια πήραν «φωτιά», λοιπόν, αλλά μάλλον… η μικρή Κατερίνα είχε άλλη άποψη. Την οποία και είπε δημόσια σε video που ανέβασε η μαμά της.

Η 1,5 ετών Κατερίνα είναι ο πιο δύσκολος κριτής της μαμάς της
Ο διάλογος της Μαρίας Ηλιάκη ξεκινά με την ίδια να λέει στην κόρη της για τη φωτογραφία με το εντυπωσιακό χτένισμα που ανέβασε στο Instagram. «Λοιπόν, Κατερίνα, άκου. Ανέβασε χθες η μαμά μια φωτογραφία – θα σου τη δείξω-, πάρα πολύ ωραία τα μαλλιά. Έκανε χαμό. Να στη δείξω; … Για δες εδώ λίγο», λέει η 44χρονη δημοσιογράφος στην κόρη της, Κατερίνα, και της δείχνει το look με τις μπούκλες στα μαλλιά.

Να, όμως, που η μικρούλα… αποδείχθηκε δύσκολος κριτής και δεν αντέδρασε όπως όλοι οι fans της μαμάς της στο Instagram. Τι είπε η 1,5 ετών Κατερίνα Μανουσάκη; Αφού η Μαρία Ηλιάκη τη ρώτησε «πώς είναι εδώ τα μαλλιά της μαμάς;», η μικρή απάντησε: «χάλια, χάλια, χάλια».

«Τι χάλια, παιδί μου; Είναι πάρα πολύ ωραία. Δεν βλέπεις μαλλιά εδώ στη φωτογραφία, χαμός;», ακούγεται να λέει η Μαρία Ηλιάκη

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις