«Με αποκαλούν ιερόδουλη, ντροπή του εθνικισμού» – Ξέσπασε η Δομινίκη μετά την διαγραφή της από το κόμμα Σπαρτιάτες

222

«Δεν γνώριζα ότι πίσω από το κόμμα κρύβεται ουσιαστικά ο κ. Κασιδιάρης»

Ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν αυτές τις ημέρες λόγω των εκλογών, ήταν η Δομινίκη Παπαδοπούλου η οποία ήταν υποψήφια στην Λευκάδα με το κόμμα Σπαρτιάτες που τελικά κατάφερε να μπει στην Βουλή. Το μοντέλο λοιπόν, διαγράφτηκε από το κόμμα εξαιτίας των αποκαλυπτικών φωτογραφιών της αλλά και του προφίλ που έχει στο Onlyfans.

Αυτό το διάστημα, η μελαχρινή καλλονή έχει δεχτεί όπως αποκάλυψε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μεγάλη επίθεση λεκτική στα social media με τα λόγια να είναι αισχρά.

Το ξέσπασμα της Δομινίκης Παπαδοπούλου και οι Σπαρτιάτες
«Εγώ γνώριζα κάποιο άτομο που ασχολείται με τα πολιτικά, το οποίο ήξερε τις ανησυχίες μου σχετικά με το χώρο και με το μέλλον της Ελλάδας. Αυτός μου πρότεινε γνωρίζοντας το κόμμα των Σπαρτιατών να κατέβω υποψήφια βουλευτής σε αυτές τις εκλογές. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα και είπα ότι θα ήταν πολύ ωραίο γιατί θα έχω βήμα να εκπροσωπήσω τις δικές μου απόψεις και ουσιαστικά να εκπροσωπήσω τον φτωχό λαουτζίκο. Γνώριζα τις απόψεις του κόμματος όσον αφορά τα σοβαρά ζητήματα, όπως το μεταναστευτικό και για τη φτώχεια» ανέφερε αρχικά η Δομινίκη Παπαδοπούλου.

Και ξεκαθάρισε: «Δεν γνώριζα ότι πίσω από το κόμμα κρύβεται ουσιαστικά ο κ. Κασιδιάρης και δεν γνώριζα και πολλούς ανθρώπους από το κόμμα».

«Αυτή η ανακοίνωση δεν βγήκε μετά τις εκλογές, είναι εδώ και μία εβδομάδα που την έχει κάνει», αποκάλυψε για την ανακοίνωση που έβγαλε το κόμμα για την διαγραφή της.

«Όταν άρχισα να διαφημίζω την υποψηφιότητά μου, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις και ενοχλούσαν. Έλεγα ότι αν κατέβω στις εκλογές δεν θα στηρίξουν το κόμμα. Ο άνθρωπος που με γνώριζε ήθελε την ιδιότητα μου. Το 99% ήταν θετικά σχόλια. Το 0,01% των μηνυμάτων που δέχτηκα με απειλούσαν ότι αν με βρουν στον δρόμο θα με κάνουν πρόβατο από το ξύλο, με αποκαλούν ιερόδουλη για να το πω ευγενικά, ότι είμαι η ντροπή του εθνικισμού που για εμένα αυτά τα πράγματα είναι ανήκουστα».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις