«Είναι βαθιά προσβλητικό και βαθιά εξευτελιστικό» – Χείμαρρος η Τσιμτσιλή κατά του Βασάλου για τον δικηγόρο που του ζήτησε να συνευρεθούν

341

«Αν μπεις στη διαδικασία να αναδείξεις τέτοια φαινόμενα έστω και με πρόφαση χιούμορ αν είσαι μάγκας, πες ονόματα»

Στο Happy Day σήμερα 30/6 σχολίασαν την αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star, πως γνωστός τηλεοπτικός δικηγόρος του έστειλε μήνυμα στα social media και του πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά έναντι 10.000 ευρώ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν και η παρέα της στην εκπομπή του ALPHA, ήταν φανερά ενοχλημένοι και απογοητευμένοι με τον τρόπο που ο γυμναστής μίλησε για το συμβάν. Μετά την περίοδο του Metoo, δεν είναι ωραίο και σωστό να γίνεται πλάκα για τέτοια περιστατικά και πως κανονικά έπρεπε να πει και όνομα για να δώσει το καλό παράδειγμα πως δεν πρέπει να το αποδεχόμαστε ως κάτι νορμάλ.

Τα σχόλια Τσιμτσιλή και Happy Day για τον Βασάλο
«Μου κάνει σαν μια πλάκα που δεν γελάει κανείς» ανέφερε αμέσως μετά την προβολή του απόσπασμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αν όντως μπαίνεις στη διαδικασία να το συζητήσεις τόσο ανοιχτά, πες και τα ονόματα να προσφέρεις και ένα έργο στην κοινωνία. Να αναδείξεις ποιοι μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν μια τέτοια ανήθικη πρόταση. Αν μπεις στη διαδικασία να αναδείξεις τέτοια φαινόμενα έστω και με πρόφαση χιούμορ αν είσαι μάγκας, πες ονόματα», συμπλήρωσε.

«Άνθρωποι που αγαπιούνται από τη νεολαία όπως ο Κωνσταντίνος πρέπει να προσπαθούν να υποστηρίζουν το προφίλ τους και να είναι ένα καλό παράδειγμα», είπε σε άλλη σημείο.

«Παιδιά σας θυμίζω ότι σε αυτή την εκπομπή έχουμε παρακολουθήσει ολόκληρες δικαστικές μάχης την τελευταία διετία και έγιναν καταγγελίες για παρόμοια γεγονότα για σεξουαλική παρενόχληση για κατάχρηση εξουσίας. Το να μπαίνει κάποιος στη διαδικασία να σου στέλνει ένα μήνυμα τέτοιου περιερχομένου είναι βαθιά προσβλητικό και βαθιά εξευτελιστικό. Το ότι εσύ κάνεις πλάκα και το αναδεικνύεις με τέτοιο τρόπο είναι σαν να το αποδέχεσαι ως κάτι νορμάλ και οκ δεν είναι κάτι», είπ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις