«Υπέφερε πάρα πολύ, δεν ήξερα τι να της πω» – Αποκάλυψη για την κατάσταση της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου πριν φύγει από τη ζωή

239

Μεγάλη θλίψη στην Σκιάθο

Θλίψη έχει σκεπάσει την Σκιάθο μετά το θάνατο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου. Η κα Ουρανία έφυγε από τη ζωή μια ημέρα μετά το γάμο του, έπειτα από δύσκολη μάχη που έδινε με την υγεία της νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, ο ηθοποιός έχει ήδη ανακοινώσει την ημέρα και την τοποθεσία της κηδεία της, όπου αγαπημένα της πρόσωπα, συγγενείς και φίλοι να την οδηγήσουν στην τελευταία της κατοικία.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο αδερφός του, οι οποίοι της είχαν μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα, στο γάμο του, ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της δεξίωσης που η μητέρα του δεν μπόρεσε να τον δει ντυμένο γαμπρό.

Η κα Ουρανία έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο ο οποίος όμως την νίκησε. Ο νικητής του πρώτου Survivor έκανε τα πάντα για να γίνει καλά μιλώντας με τους καλύτερους γιατρούς. Μάλιστα, είχε κάνει τάμα δωρίζοντας μία εικόνα της Παναγίας της Εικονίστριας στην Ιερά Μονή της Ευαγγελίστριας.

Η αποκάλυψη για την κατάσταση της πριν πεθάνει
Φίλη της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την απεσταλμένη δημοσιογράφο στην Σκιάθο – μιας και αύριο θα γίνει η κηδεία – και της αποκάλυψε το μήνυμα που της έστειλε.

«Ο Γιώργος ήταν το καμάρι της, και τα δύο βέβαια, αλλά στον Γιώργο , είχε μία ιδιαίτερη αδυναμία, Έπαιρνε ζωή από τον Γιώργο, ήταν δυνατός χαρακτήρας και περήφανη γυναίκα. Υπέφερε πάρα πολύ, δεν ήξερα τι να της πω», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η κυρία Στέλλα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!