Μαίρη Χρονοπούλου: Θρίλερ με το άφαντο πράσινο ντοσιέ με το ασφαλιστήριο της αμύθητης κινητής περιουσίας της

219

Πολλές τα ερωτηματικά μετά την διάρρηξη στο σπίτι της

Πληροφορίες για τη διάρρηξη στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι πόρτες είχαν παραβιαστεί και υπήρχαν διακριτά σημάδια της διάρρηξης καθώς ο χώρος ήταν αναστατωμένος και υπήρχαν αντικείμενα άτακτα ριγμένα στο χώρο.

Το θρίλερ ωστόσο συνεχίζεται με το άφαντο πράσινο ντοσιέ στο οποίο υπήρχε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που είχε υπογράψει η Μαίρη Χρονοπούλου και είχε ανανεωθεί τον περασμένο Σεπτέμβρη, στο οποίο ασφαλίζει την κινητή περιουσία της από σεισμό, νεροποντές, πλημμύρες, επιθέσεις αλλά και διαρρήξεις, αξίας 600 ευρώ το χρόνο.

Το ντοσιέ αυτό, βρίσκεται ανάμεσα στα έγγραφα που φύλαγε η ηθοποιός τα οποία κανένας δεν αναζήτησε ή ποτέ δεν βρέθηκαν και δεν παραδόθηκαν σε εκείνους που τα αναζητούσαν.

Βάσει του ασφαλιστηρίου, η οποιαδήποτε κλοπή αντικειμένων η δολιοφθοράς καλύπτεται από την εταιρία αρκεί να αποδεικνύεται ότι υπακούει στους όρους που διέπουν την τήρηση του και δεν έχει πραγματοποιηθεί με δόλο.

Στην εφημερίδα ο πρώην σύντροφός της φανερά προβληματισμένος ανέφερε πως ποτέ στα χρονικά έως την ημέρα του θανάτου της, δεν πραγματοποιήθηκε διάρρηξη στο σπίτι της ακόμη και όταν η Μαίρη Χρονοπούλου έλειπε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Η διάρρηξη αυτή, έγινε μετά την αποκάλυψη για την τεράστιας αξίας κινητή περιουσία που υπάρχει μέσα την οικία της.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!