Πρώην σύντροφος Μάθιου Πέρι: «Μου προκάλεσε τον μεγαλύτερο πόνο που μπορούσα να νιώσω»

111

Η Molly Hurwitz, πρώην αρραβωνιαστικιά του «Τσάντλερ» των Friends σε ένα βαθιά συναισθηματικό κείμενο για τον «άνδρα που της άλλαξε τη ζωή»

Με τον δικό της τρόπο πένθησε τον πρώην αρραβωνιαστικό της, έναν άνδρα, που όπως η ίδια έγραψε επηρέασε τη ζωή της όσο λίγοι, η Molly Hurwitz, πρώην σύντροφος του Μάθιου Πέρι, λίγες ημέρες μετά την είδηση του θανάτου του που σόκαρε εκατομμύρια τηλεθεατές απ’ όλον τον κόσμο.

Με ένα βαθιά συναισθηματικό κείμενο που ανέβασε με μία ατμοσφαιρική φωτογραφία του Πέρι στον λογαριασμό της στο Instagram η Hurwitz έγραψε για το πόσο «θα του άρεσε που όλος ο κόσμος μιλά τώρα για το πόσο ταλαντούχος υπήρχε και ήταν πραγματικά χαρισματικός.

Η Hurwitz, η οποία εργάζεται ως λογοτεχνική διευθύντρια για την Thruline Entertainment, συνδέθηκε αρχικά με τον ηθοποιό το 2018 και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2020, πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους τον Ιούνιο του 2021.

Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά, όταν χρειάστηκε να μελετήσουν μαζί σκηνές για τη θρυλική σειρά του NBC

Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδειξε μια φωτογραφία με τη σιλουέτα του Πέρι σε ένα χειμωνιάτικο τοπίο της πόλης.

«Καθώς πλησίαζε η επανένωση των Friends, ξαναείδαμε τη σειρά μαζί. Ο σεβασμός και η εκτίμησή μας για το χιούμορ είναι κάτι που μας συνέδεε. Το να είμαι μαζί του καθώς ανακάλυπτε ξανά την ευφυΐα του ήταν μαγικό», έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε ακόμα πιο συναισθηματικά

«Ενώ τον αγαπούσα βαθύτερα από όσο μπορούσα να κατανοήσω, ήταν περίπλοκος και προκαλούσε πόνο που δεν είχα γνωρίσει ποτέ. Κανείς στην ενήλικη ζωή μου δεν με επηρέασε βαθύτερα από τον Matthew Langford Perry. Έχω τεράστια ευγνωμοσύνη γι’ αυτό, για όλα όσα έμαθα από τη σχέση μας», εξήγησε η ίδια.

Η Hurwitz αναφέρθηκε έμμεσα και στη μάχη που έδινε ο ηθοποιός με τις καταχρήσεις σε μεγάλο μέρος της ζωής του.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!