«Θα είχα έναν γιο αλλά πνίγηκε στον λώρο» – Οι τραγικές ιστορίες πίσω από το χαμόγελο της Μαρίας Κωνσταντάρου

176

«Το σπίτι που μένω ήταν δικό μου, το πούλησα και μένω…»

Η εξομολόγηση της Μαρίας Κωνσταντάρους
«Το ποσό δεν με ικανοποίησε. Ήθελα τουλάχιστον 2.500 ευρώ. Χρειαζόμουν τα χρήματα όπως και τώρα. Η σύνταξη μου είναι 745 ευρώ, δεν βγάζεις τον μήνα», ανέφερε αρχικά για την συμμετοχή της στο Cash or Trash.

«Εύχομαι να πεθάνω νωρίτερα. Με παίρνει η γιατρός και μου λέει “Οι εξετάσεις σας είναι τέλειες” και λέω “όχι ρε γ@@το”», είπε στην συνέχεια.

Μάλιστα, αποκάλυψε για την ζωή της σήμερα: «Το σπίτι που μένω ήταν δικό μου, το πούλησα και μένω σε αυτό με ενοίκιο. Τα περισσότερα λεφτά τα έβγαλα στο “Σοφία Ορθή”, αλλά επειδή ήμουν σπάταλη τα επένδυσα σε κρατικά ομόλογα και τα έχασα όλα»

«Θα είχα έναν γιο αλλά πνίγηκε στον λώρο και πέθανε. Δεν μου έλειψαν. Εγώ με την ομοφυλία δεν έχω παρέσχια, εκείνο που με ενοχλεί είναι που κάνουν αλλαγή φίλου και κάνουν τη γυναίκα. Όταν δυο άντρες είναι ερωτευμένοι δεν με ενοχλεί. Δεν νομίζω να παιδιά ομόφυλων να γίνουν ομοφυλόφιλα», εξομολογήθηκε.

Σχετικά με το αν δέχεται προτάσεις για την τηλεόραση, είπε: «Δέχτηκα αλλά με είχαν δεδομένη και όταν μιλήσαμε οικονομικά το ποσό ήταν απαράδεκτο. Ήταν κάτω των 1.000 ευρώ, άρχισα να γελάω, ήταν σαν να με φτύνουν, ήταν προσβλητική. Έχω υπάρξει αχαριστία και από συναδέλφους, αλλά και από μαθητές μου».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!