Η Δήμητρα Ματσούκα αψηφά το κρύο και μας δίνει κίνητρο για να δοκιμάσουμε τη χειμερινή κολύμβηση

115

Η Δήμητρα Ματσούκα αγαπά το κολύμπι και μοιράζεται τα ωραιότερα στιγμιότυπα από τις χειμερινές της βουτιές. Η νέα εμφάνιση με μαγιό +7 celebrities που ανήκουν στους χειμερινούς κολυμβητές.
Στο αγαπημένο της μέρος βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα το πρωί της Κυριακής (14/01) το οποίο δεν είναι άλλο από τη θάλασσα.

Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν τις προηγούμενες ημέρες στην πρωτεύουσα, η δημοφιλής ηθοποιός φόρεσε το ολόσωμο μαγιό της και επισκέφθηκε παραλία της Αττικής όπου χαλάρωσε μπροστά από το κύμα.

Η νέα εμφάνιση της Δήμητρας Ματσούκα με μαγιό
Πριν από μερικές ώρες η Δήμητρα Ματσούκα δημοσίευσε μερικά Instagram-stories από τις βουτιές της στην παραλία και μας χάρισε αρκετά εντυπωσιακά στιγμιότυπα.

 

Χειμερινή κολυμβήτρια η Δήμητρα Ματσούκα- Η βουτιά με ολόσωμο μαγιό
Η 49χρονη διαθέτει ένα από τα πιο υγιή και καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz, και κάθε της εμφάνιση με μαγιό μας δίνει κίνητρο για να αποκτήσουμε το πολυπόθητο #bikinibody.

 

Σε παλαιότερη συνέντευξη η καλλιτέχνης είχε τονίσει: «Μου συνέβη να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να μου αρέσω. Παλιότερα δεν μου άρεσα και πολύ. Μόνο λίγο, αλλά τώρα περισσότερο. Ούτε βάφομαι τόσο πολύ όσο όταν ήμουν μικρότερη. Τον καθρέφτη, όμως, δεν μπορώ να τον αποφύγω. Η εμφάνιση μου έχει να κάνει με τη δουλειά μου. Μπορώ να αποφύγω, όμως, τον πλαστικό χειρουργό. Ευτυχώς στο DΝΑ μου ήμουν τυχερή. Δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Αλλά δεν θα μου άρεσε κιόλας».

Μιλώντας για τη διατροφή της, η ηθοποιός παραδέχθηκε: «Κι εκεί είμαι τυχερή. Τρώω πολύ, πίνω κυρίως κόκκινο κρασί, αλλά δεν παχαίνω. Είμαι σταθερά στα 60 κιλά. Μαρουλοσαλάτες οι άλλες; Ό,τι υπάρχει στο τραπέζι εγώ. Comme il faut άλλοι; Τρώω όσο πιο γρήγορα μπορώ εγώ».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!