Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε η Μαρίνα Σάττι, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2024.

H καλλιτέχνιδα, που αποφεύγει τις πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις και τις συνεντεύξεις, φαίνεται πως είδε σήμερα κάτι που την ενόχλησε. Γι’ αυτό και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα οργισμένο story, το οποίο όμως, δευτερόλεπτα μετά διέγραψε.

“Ντροπή σας ρε, αλήθεια. Μηδέν σεβασμός στη δουλειά και τον κόπο του άλλου” έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρίνα Σάττι χωρίς να διευκρινίζει σε τι αναφέρεται και τι ήταν αυτό που την ενόχλησε.

Ίσως το ξέσπασμά της να συνδέεται με την αποκάλυψη από την εκπομπή “Super Κατερίνα” στον Alpha, ότι ο τίτλος του τραγουδιού της στη Eurovision θα είναι “Ζάρι” ενώ τα γυρίσματα του video clip θα πραγματοποιήθηκαν στο Ηρώδειο.

Η αποκάλυψη για το βίντεο κλιπ και η διάψευση

Στα πλάνα φαινόταν η Μαρίνα Σάττι μαζί με μια ομάδα ατόμων, να πραγματοποιεί γυρίσματα στον χώρο του Ηρωδείου και στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Ανάμεσα στους συνθέτες, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, θα είναι και ο OGE, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν η Μαρίνα Σάττι. Ο ζουρνάς θα είναι το μουσικό όργανο που χαρακτηρίζει το τραγούδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πληροφορίες της εκπομπής του Alpha δεν επιβεβαιώθηκαν από κάποια επίσημη πηγή, ενώ μερικές ώρες πριν, το site Eurovisionfun.com είχε αποκαλύψει πως η Μαρίνα Σάττι ναι μεν θα γυρίσει ένα βίντεο κλιπ στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη (13/02), αλλά δεν θα αφορά το τραγούδι της Eurovision.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας (12/02), είχε γράψει: “Το κάλεσμα της Μαρίνας Σάττι για συμμετοχή στα γυρίσματα του video clip της δεν αφορά τα γυρίσματα για το video clip της ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό της Eurovision, αλλά για το αντίστοιχο clip ενός τραγουδιού από τον νέο της δίσκο. Πράγματι τα γυρίσματα για το video clip της ελληνικής συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και όπως φαίνεται συμπεριλαμβάνονται και εξωτερικά γυρίσματα. Επίσης ο σκηνοθέτης που έχει αναλάβει το video clip δεν είναι ο Will Noyse. Αυτός πράγματι θα σκηνοθετήσει το επόμενο video clip της Μαρίνας Σάττι, αλλά όχι το τραγούδι για την Eurovision”.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!